Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da platim i ja 10.000 EUR usao bih u kucu slavnih. I postao SUPERBREND 2014 za 5.000 EUR
jesul ovo one nagrade što se okupe firme, naprave ceremoniju i međusobno podjele neke izmišljene nagrade? ili tipa bestbrand, uplatiš određenu svotu novca i možeš staviti njihov logo na svoje proizvode?
šta ti kakiš?
m:tel je Bugarski, tikvani zatucani.
?
svaka cast za ovu srpsku kompaniju,MTS je u ovom delu evrope najjaca telekomunikaciona kompanija bez dileme
da,sledece godine,inace procenju da moze da se uzme 2.5 mil evra..za te pare bih i ja prodao samo da ne odu u vetar nego u nesto pametno http://www.b92.net/video/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=30&nav_id=918064
na prvi pogled sve sto si napisao stoji ali kad se udje u dublju analizu nije bas tako..ima nekoliko stvari koje idu u prilog cinjenici da telekom treba prodati a ja cu bez nasirokog objasnjavanja zbog limitiranog prostora.Prvo,akcije se prodaju onda kada najvise vrede jer se tada najvise zaradjuje..u pitanju je naravno vecinski paket sto znaci da drzava zadrzava deo vlasnistva.Drugo,potencijalni investitor donosi ne samo novac vec i nove tehnologije zbog kojih firma ostaje konkurentna na trzistu.Trece,srbija ce do kraja godine prodati zelezaru smederevo jednoj americkoj korporaciji uz uslov da svih 5000 radnika zadrze posao uz prijem jos 500..prema tome radna mesta su stvar dogovora odnosno uslova koji drzava postavlja pred potencijalnim kupcem.Cetvrto,drzava moze mnogo toga pametnog da uradi sa tim novcem,da finansira mnoge projekte i otvori brdo novih radnih mesta..ima toga jos ali necu da pisem novu Ilijadu :-))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)