Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bagri zafalilo para. Niko njih ne moze nahraniti. Unistice i ono malo radnih mjesta. Treba ove inspektore popjuvati i izbacivati iz radnji, kafica, samo bijedo i sirotinju kaznjavaju. Sve je to go lopov od Arifovica, Tirka, Bevande, Niksica.....svi oni grabe samo sebi. Valjda ce doci i vrijeme da sve ove neprijatelje drzave izbacimo s noge na nogu iz njihovih fotelja, oduzmemo im nelegalno stecenu imovinu, i zatvorimo iza resetaka. Sve je to bagra.
neka drzava plati sto je duzna raji pa neka onda proganja napaceni narod.
zvuci kao podsticaj privredi i ekonomiji??? otvaranje bilo kog vida biznisa trenutno u BH je ravno samoubistvu.
Sve je ovo fino, samo hoćeli ovako baš biti, to je druga tema !?!
Kad država nešto uradi za privrednike onda može tražiti da se poštuju porezni zakon. Koja je svrha plaćati poreze kad se prikupljeni porezni prihodi troše na dnevnice, plate, naknade za odvojeni život, švalerke i švalere, skupa putovanja, onih koji ništa ne rade nego guraju našu privredu u još veću bijedu.
Ako nastave sa ovakvim kaznama za pola godine neće imati koga da kazne...
Pogrešno. Novac koji trgovci prisvajaju nije njihov i ne ide samo za plaće službenicima, već i za školstvo, zdravstvo i druge javne službe. Postotak koji ide trgovcu, kao trgovačka marža je njegova zarada, a zadržavanje poreza je čista pljačka poreznih obveznika!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jed'te govna više. Prepadate narod.
ne laprdaj .
Jarane, popusti me više :P
Hocel Budimir dobit kaznu nije izdavao racune za pomilovanja XD