Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako me moze ko katapultirati iz ove drzave. Hvala lijepo
mozel trebjusetanje?
imam ideju da sebi kupim stan...molim za financiranje i to grupno
Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski). Isplata se vrsi tako sto se otvori racun na banci i oni vrse uplate od 2 dolara pa navise. Nema neko fixno radno vrijeme, radis kad imas vremena sajt ne trazi nikakva ulaganja.sajt detaljnim informacijama ,mozes procitati cisto informativno,NAJBOLJI DOKAZ SU HILJADE REGISTROVANIH CLANOVA S NASIH PROStora zaraditeodkuce.webs.com
Zasto se ovdje u najboljem slucaju kopira nesto sto se pokazalo uspjesnim "vani" hocel bit tih inovatora i ovdje ? A vala i nesto cisto sumnjam da ovako nesto moze zazivjeti na balkanu..
Super. USAID i SIDA su dali pare za realizaciju projekta, Sad je sve na timu Katapulta. Ko su?
Ova IMAL ĐE MENE TU platforma je osuđena na propast, jer u BiH nema ljudi spremni za investicije i rizična ulaganja. Onaj tko se hoće okušati u ovom svijetu ima indiegogo, fundable, angel.co i dl platforme na kojima se okupljaju ozbiljni investitori i donatori.
Više mi idu na qrac sa ovim "lansiranjem" - lansiranje stranice, lansiranje mobitela, lansiranje igraćih kozola, lansiranje nove kolekcije. Gdje? U svemir? Pa englesko "launch" ne znači uvijek "lansiranje", majka mu stara. Pa razmišlja li iko o tome šta čita, a bogami i piše?
Katapult.ba - Prva platforma grupnog sexa u BiH. Ova platforma bit će mjesto susreta mladih entuzijasta, iskusnih i manje iskusnih poduzetnika, investicionih partnera te društveno odgovornih građana.
Ideja nije nova ali je neprimjenljiva na balkanu. Nesto slicno postoji u indiji ali je kredit par dolara?! Ako neko ima ideju ali ne zna naci novac za pocetak onda nije ni sposoban i dobra ideja ostaje samo masta.
"Ako neko ima ideju ali ne zna naci novac za pocetak onda nije ni sposoban i dobra ideja ostaje samo masta." Ne obavezno, no cesto je indikator da ideja nije razradjena dalje od ideje ili da sam tvorac ideje nije dovoljno zagrijan za ideju da bi je sproveo u projekat. Tj. Radije bi da masta o parama nego da zapne da ih teskim radom zaradi.
Pa , da vjerovatno znas da tako funkcionise svuda u svijetu. Kod nas je uobicajen nekakvo misljenje da je dovoljno imati ideju i investitori ce dotrcati. Puno sam radio i radim sa otvaranjem firmi,novim proizvodima itd. Ponekad , iako rijetko se desi da je ucesnik i neko s balkana i..uvijek isto. Jos samo treba dodati onu cuvenu misao: globalni proizvod:))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ha?