Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd napokon malo i pozitivnih vijesti
postoje aparati za mužu
Ovo je odlična vijest, posebno kad se ima u vidu da sad imamo zeleno svjetlo za izvoz mlijeka i mliječnih proizvoda u EU. Ništa od ovog neće biti bačeno, za to se ne bojte.
I šta predlažeš @Lupa, da se sad zbog tog "semafora" odmah prospe svo mlijeko i da plačemo nad svojom sudbom kletom, jel' tako?
to je sad već druga priča i načelno se slažem s tim, ali to ne znači da je ovo loša vijest.
Ajmo naprijed Kakanj
Priča se da su u Brnjicu počeli i žene must ... Kažu - isplati se a njoj ništa ...!!!
mislite kakanjske krave
Dzaba ba sve. I vise nije bitno koliko se sta proizvede i koliko se zaradi. Sta ima narod od tog. Sta ima 75 posto mladi porodica u Bosni od tog kad nemogu da izdvoje svom dijetetu 2 marke za kolu i sendvic u skoli. Golemo nam deru kozu za lijekova im trebalo.
Tipicna socijalisticka vijest. Proizveli 15.000l mlijeka, iskopali 300.000.000 uglja, proizveli 2.000.000 pari obuce... ono sto treba da stoji umjesto "proizveli" je "prodali", "ostvaren profit"....
Prodali su svaki litar, podsticaj se i daje za svaki litar kojeg prodaju. Sve je uglavnom otkupila Zenička mljekara.
Ne rekoh da nisu, nego da je pogresno napisano.
Gorazde i Kakanj - gradovi za primjer!
Krave na aparatima
Ovo mlijeko nije radio aktivno ono je malo radio aktivno 😝