Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bajra Travnik Suša Visoko Šišovic Rakitno Ove su firme prevarile i drzavu,lopovi!Bajra je deponovao kosti na seoski vodovod i zagadio vodu ljudima
Mentalitet nam je kurac...samo gledaj kako nekog zajebat, zgrnut milione po cjenu da svi oko tebe pocrkaju od gladi, nema goreg naroda u evropi...ne znam samo što se čudimo što nam je ovakva situacija u državi, kakav smo narod još je i dobro!
Sve OK...zasto se kriju k'o zmija noge kompanije koje su to uradile ? Objavite vec jednom koje su to kompanije .
Zdravo Mogli ste bar kada tražite ove slike za vijest ubaciti sliku sa govedinom a ne svinjetinom. Koliko ja znam iz Bosne se izvozi govedina a ne svinjetina u Tursku. Pogledajte ovo meso zar ne vidite da je minimalno 3/4 masnoća (ovo bijelo) toga nema kod govedine.
Bice posao izgublje,niko nece biti kriv,bice vuci siti a sva goveda na broju,opet seljak muku muci svoju....
A jest' ovo lopovska država, da to izlazi iz domena fantastike. Pa zbog ovakvih uhljupa uskoro neće više niko htjeti poslovati s nama. Nema mesa ni za svoje potrebe, oni hoće da izvoze. Prevare kupca, oštete državu, unesreće domaće proizvođače - zar stvarno ljudi toliko žele taj prokleti novac da zbog njega izgube kompas i gaze sve pred sobom?
imam potrebu da nekome ovdje opalim samar sad.ala smo govna, covjece..
sada je na institucijama da ganjaju ko je uzeo kesh na racun uvoznog mesa .. bar je to lako uganjati imaju tragovi ko je uvozio i izvozio.. pa strpati u zatvor govna..
Kokosari
KOLIKO SU NEKI LJUDI, U OVAJ POSAO, ULOŽILI TRUDA, NAPORA, POTROŠILI SVOJIH I DRŽAVNIH PARA, ZALOŽILI OBRAZ, STAVILI SVOJ POTPIS A ONDA SE NAŠAO NEKI NEPISMENI, NEKULTURNI, NEVASPITANI ŠVERCER STOKOM I SJEBAO CIJELI POSAO. IZGUBILI SMO OBRAZ A KAD STOKO IZGUBIMO OBRAZ VIŠE NAM NIKO NE VJERUJE........ STOKO, STOKO SITNOG ZUBA ......TREBA VAS POVJEŠATI. N E MA N A P R I J E D B E Z P O Š T E N O G I S T P LJ I V O G R A DA. NEMA STOKO
Ne jede pitu ko nema, nego ko je naučio ;)
Ama šta reći!?.....sitne smo mi duše...nama jedino leži pojest čevape, zalit to kojom pivom, hranit golubove pored šadrvana i naprđivat uprazno, na kakvu foru nekoga zajebat ne misleći o posljedicama.
stoka! hahahah
Nekada se postidim s kakvom stokom živim u istoj državi....
Bosnjacka posla. Pohlepno i bezobrazno do kosti, a patriotizmom se kunu i dzumu ne fulaju
koja smo mi bijeda, covjek ti pruzi priliku a ti ides ko lesinar za ostacima
hhahahah uvezli iz argentine i prodali turcima