Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvozimo ali i uvozimo nepotrebno mnogo
Ovo nam je jedini spas poljoprivreda i stocarstvo
najveci problem bih proizvodjaca je usitnjenost. tradicionalno se zemlja podijeli izmedju nasljednika ,pa opet izmedju nasljednika i na kraju svi potencijalni proizvodjaci imaju bastu za uzgoj voca i povrca?! kako je u bih nemoguc dogovor izmedju srodnika nema ni te politike koja ce podici proizvodnju i izvoz.
1kg krompira 0.5km, kupus 0.3km, jabuke 0.5km a kutija cigara 3.7km???
normalno da je u prodaji kineski luk, jer nasa gospoda nece da domaci plati 5km.
najviše izvozimo u hrvatsku i srbiju a uvozimo iz turske eto pa nek neko kaže da nas turci vole pored svojih proizvoda sda im dala da nas truju proizvodima iz azije
na žalost, samo mali dio potencijala tog sektora :(
ovo bi trebao biti mjesecni izvoz,a ne godisnji...potencijala itekako ima :)