Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najvise su firme iz RS-a profitovale, one uglavnom i izvoze to meso to javno priznaje i Sarovic, tako da nije do Balije nego je ovaj put do Cetnika. Al kako god ista smo govna REALNO.
@jokashmokash https://www.youtube.com/watch?v=dYZzRIaqjyU Eto pogledaj sta covjek kaze, ti avioni lete iz RS-a mislim da je besmisleno ako se vecina radi u Federaciji da avioni lete za Tursku iz RS-a
@jokashmokash Od 12 Minute pocinje pricat O MESU https://www.youtube.com/watch?v=dYZzRIaqjyU
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tih nekoliko kompanija nisu proizvodili vec kupovali u Srbiji,uvlacili u BiH i izvozili u Tursku.
meso se uvozilo iz poljske....srbija nema ni za sebe jer sve izvozi u rusiju
@serbicodrinskyy gledao sam intervju sa Sarovicem gdje kaze da u sklopu tog dogovora naši proizvodjaci mogu kupiti mladu stoku,uvesti je u BiH,uzgojiti i onda izvesti kao meso u Tursku jer BIH nema dovoljne kolicine mesa i da mnogi proizvodjaci uvozom iz Srbije mlade stoke popunjavaju potrebe za kolicinama.Poljsku nije spominjao ali od naših je sve moguce.Zao mi samo onih poštenih koji svojim poštenim radom i trudom zele da zarade.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Molim istrazne organe na čelu sa sipom da istraže poslovanje mesne industrije Bajra iz Travnika
eh tako, ne znate se fino igrat ni kad vam ljudi priliku dadnu. Umrežena političko-kapitalistička banda.
Ma nemoj, rigorzne kažeš i to prema BiH Nije moguće, pa nama Bakir kaže da su to naša braća hahahahahahahahahahahaha Narode Bakiru dobro, njemu ništa ne fali, i njega u Tursku prime kao Boga a što i nebi šta god Turci žele njima je dozvoljeno u ovojj zemlji ali kome nije jasno neka zna da su Turci pametni i da nas ne fermaju ni 1% drugačije nego sve ostale narode. Bošnje ne budite glupi pa da živimo u zabludi kao što se Srbi guraju u dupe Rusima a i oni od njih nemaju ništa.
evo najaktuelnije teme u regiji. otvoreno , u-trka u naoružanju. miroslav lazanjski gost u otvorenom, + drugi gosti. http://www.hrt.hr/317193/vijesti/otvoreno-sto-mislite-o-regionalnoj-utrci-u-naoruzavanju doljnji video cijela emisija.
skocit ce na nos BiH saradnja sa turcima
Sumnjam da će Federaciji zabraniti izvoz mesa. Pa oni su u dobrom odnosu s Turskom? Pozdrav iz Bijeljine.
ja postavio link na ovu temu prije par dana pa me klixovi komentatori zasuli minusima. baš mi je drago što je sad i sam klix nešto napiso. ne treba bježati od problema, ili ih gurati pod tepih. s njima se treba suočiti, jer kad-tad isplivaju na površinu i to s kamatama.
imena kómpanija molim!!!!!
I bolje je..da mi jedemo domace a ne meso iz Poljske..!
Našoj lopoviji nigdje kraja...
balkanac da s ene bavi muljažom i petljancijama......'ajde ba :)
foliraju...uvode smanjen uvoz jer vise ni oni ne mogu izvoziti u rusiju....da rusi hoce da kupe meso iz turske nebi bilo nikakvih mjera......to je sve lancana reakcija....uostalom sto bi mi preko turske izvozili kad mozemo direktno za moskvu...
Ko drugi nego Lijanovic. Cijeli mandat to mu je bio glavni cilj. Omoguciti izvoz mesa u Tursku preko brace Bosnjaka da bi mogao svercovati
Vidi klix'sa....podvalio im neko foto s'krmetinom.....ha ha ....,pa Turcima....neka sta ima veze...!
samo sto sam pustio ....oni promjenise foto , auuu, sto me dematovase....bezobraznici jedni...!