Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav gad !
da ne znam da si Radončićev obožavatelj doveo bi me u razmišljanje ali ispadaš glup inače
hasane obozavam samo Boga, a sto se tice Radoncica i opozicije u oktobru glasam za promjene, a to je SBB ili DF i za clana predsjednistva Sefer. A ti i dalje pjeni jer ti SDA poslije 25 godina gubi funkciju vlasti!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaze gospon Zlatna kasika da izlaz iz krize vidi u politickoj stabilnosti, pa sto bolan onda 20 i kusur godina pravis destabilizaciju i politike i drzave i naroda i ko zna cega sve ne. DOSTA TE BILO!!!
samo za bakira glasam. nakon svega ispao je jedini normalan ozbiljan politicar, sa stabilnom i ozbiljnom bosanskom politikom. radoncic i ostala ekipa samo mogu da luduju sto narod nikako nece da povjeruje u njihove prljave podmetacine.
koja zlatna kasika?? kada je gospodin Alija to rekao?? Kome je rekao? nemojte vise bacati ublehe, muka mi je od toga, a Bakiru se svakako mozete samo sageti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
LOPOV BROJ 2 (BABO JE BROJ 1) GOVORI SVE POKRALI SVE OTELI ...POBILI A SAD SE BORE ZA NAS ...NEMOJ VISE MALI AKO BOGA ZNAS SAMO PAR ISTINA http://austriantimes.at/news/Business/2013-12-02/50164/Bank_Austria_Admits_Former_CEO_Being_Investigated_Over_Madoff_Fraud http://www.ft.com/cms/s/0/ba23dc42-67ed-11e3-8ada-00144feabdc0.html#axzz32QLqHvQ6 http://www.euronews.com/2013/05/24/raiffeisen-bank-ceo-resigns-over-property-deals/ https://www.facebook.com/euribor.kredit/posts/1445101089101492 I NA KRAJU J.P. MORGA I JOS NEKE BANKE SU PLATILE DOBROVOLJNO 4.7 MILD DOLARA KAZNE ZBOG NAMJEŠTANJA EURIBORA LIBORA I STA TI JA ZNAM ....PA KAKO DA NE BUDU LIKVIDNI.... ***************************V A Ž N O ************************* SVI KORISNICI KREDITA PO EURIBORU J A V I T E S E I PROVJERITE KOLIKO SU VAS OPLJACKALE BANKE .PODIGNITE TUZBE U TEKSTU IMATE LISTU ADVOKATA KOJI ZAJEDNO SA UKK SVICARAC POKRECU AKCIJU ....... NE DAJTE DA NAS PLJAČKAJU RAIFFEISEN LOPOVI I OSTALI **************
podrumaš predstavnik bošnjaka huehuehue
SDA=SBB isti su, samo glasam za DF. i budala je ko ne izadje na izbore, jer se tako kradu glasovi, znaci OBAVEZNO ove godine popuniti glasacke listice !
http://www.***/clanak/8332915202156/vijesti/%E2%80%9ENed%C5%BEad%20Herenda%20je%20ubica%20koji%20%C4%87e%20udariti%20u%20temelje%20dr%C5%BEavne%20mafije!%E2%80%9C/?ref=vezani pregledajte ova 3 videa..cim se bavi ovaj covjek :((((
pa ako opet ovaj covjek pobjedi na izborima selim se iz ove sugave drzave
Kad cujem penzionere po tramvaju sto pricaju da ce opet za Bakira glasati, jer je "nas",tacno znas da ovom narodu i ne treba bolje. K'o kad smo zatucane ovce..
Sto bi Bake reko ako Bog da, a Bog ce dat samo ako se pocne raditi ali SDA vise od 20 godina ceka da joj Bog da pravi znak i trenutak za oporavljanje BH privrede, zato dragi moj narode, a narucito ova manja mjesta oko vecih gradova u BiH opet na izborima u oktobru zaokruzite SDA jer ako Bog da doce i taj dan da ova drzava krene naprijed, u tome ce nam pomoci i Medjunarodna zajednica i OHR, eeee moj narode jadan li si, nikad tobe neces doci ................
svi oni lijepogovore, al' od praznog govora nema nista. dobro rece nikolic jedino ako budemo radili zajedno mozemo se nadati nekom prosperitetu. pa eto draga moja gospodo, gospodje, drugovi i drugarice zasucite rukave i ooo ruk idemo na bolje.
uh ...i njega vise...dosadan isto zubobolja...fuj fuj fuj fuj
Jebo investicije, cuvaj nam stabilnost i suverenitet drzave jer vidis da se picousti genocidas sprema da zapuca.
izetbegovići,vratite mi moju mladost !!!!
Baka de ga malo.
Evo mog omiljenog politicara ! Jbo on sve svoje .
Zivim za dan kada cu mu moci cestitati za neki dobar rak !
...na um malo jud,u dusi gad... Aljin podrumas,klica vam se zatrla...
Sit sam ovih lopova njih samo zanima investiranje u BiH a narod ko ebe ,mamu im politicku usta ramka pobit gamad treba
Naravno da moramo, pa kako ćemo se ugradit u nesiguran projekat? Ko će nam opet dat da se ugradimo ako prevarimo "investitore"? Bakirova riječ vrijedi ko Titina. Kad on aminuje izgradnju nekog tržnog centra to ne može niko više zaustavit. Ono malo protestanata što je prdilo po Sarajevu je u sekundi razbio.