Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim je spomenut Stolac i novac tu je mucka, i to velika. Nacelnik Stjepan Boskovic nije nacelnik svih gradjana ovoga grada, isto kao sto je javno rekao na izbornom skupu da dok je on ziv da se stolacka zeljezara nece otvoriti i nece biti zaposljavanja. Taj nacelnik nije htio da povratnicima prikljuci struju i dovede do kuce vodu. Ovaj nacelnik trosi novac na one stvari koje podsticu mrznju u ovome gradu, na kupovinu novih zastava Hercegbosne, na kupovinu auta za sebe, na pravljenje krizeva i spomenika rusiteljima i ubicama ovoga grada, te trosi opstinske pare za pomoc ratnim zlocincima koji su na optuzenickim klupama i sudi im se za ono sto su pocinili!!
pa što birate takvog čovjeka za načelnika...
BALIYE I PODUZETNISTVO IDJU ZAJEDNO KOLIKO I KURVA SA POSTENJEM!!!!
Jesu se pretrgli, 1,5 miliona za 16 općina, pa to je manje od 100.000 KM po općini (tačno 93750KM)! Šta bi bilo da je svih 44 ispunilo uslove?! Dobili bi po jedva nešto više od 34.000KM?! Za razvoj?! Ovi džabahljebaroši u vladi više potroše na mobitele i topli obrok, da ne pominjemo plate, dnevnice, odvojene živote, plaćene stanove, putovanja, vozače... Ko bi to sve i nabrojao? POD HITNO UKINUTU ENTITETE I SVE NJIHOVE NADLEŽNOSTI PRENIJETI NA DRŽAVU BOSNU I HERCEGOVINU! ONDA BI BILO I PARA ZA RAZVOJ, OVAKO SAMO ZAMAZUJU OČI!
A moš mislit kakve su te "poduzetničke" zone od 100 000 po zoni. Tri trafike.
To su stvari projekti koji trebaju FBiH i BiH, a ne samo pusta priča, smjene, ko je koag smjenio i kada će ga smjeniti... ovo je zalsuga aktuelne Vlade... i cjelog njenog sastava..... U kakvoj situaciji i uvjetima radi ova Vlada ona je Zlatna......
PRIČATE GLUPOSTI VI IZ CENTRALE SDP-A, A ZNATE DOBRO ČIJI SU NAČELNICI IZ ;GRAČANICE,STOCA,GRADAČCA,POSUŠJA,TUZLE,RAVNOG, TOMISLOVGRADA, GRUDA DOBOJ-JUGA..SDA NISU ALI SU ZATO SREDSTVA OD GPS LICENCI TELEKOMA DOBILE SAMO OPĆINE GDJE JE SDP NA VLASTI, TUZLA, ŽIVINICE, DOBOJ-JUG, GADAČAC...
sve opstine drze ili SDA ili HDZ, tako to rade braca po nacionalizmu u BiH
16 opcina sa SDA nacelnicima, ne sumnjamo u to...
Sve sto SDA pokusava uraditi u ovoj fazi mirise na smrad teski...
I ako Federalna vlada na celu sa premierom Niksicem cini dosta napora da se ovakve finansiske ijekcije ostvare za opstine ipak smo veliki skeptici jer ovaj SDA SAnjin Halimovic i nije covjek od nekog povjerenja..
Kemo jesi to ti? :O
Koja politika SDA se sada krije iza ovoga, iznalaze nacine za pranje novca i malverzacije.
Ovaj novac kada dodje u opstine, potrosit ce se na kupovinu novih automobila za nacelnike!!!!!!
I ovo opet lici na nekkve mucke.Ipak nije bas covjek za kojem treba sve povjerovat ovaj gosp. Sanjin Halimovic...
Koliko li je ovaj ministar izdvojijo za sebe ??? tj koliko njegovoj stranci?
Opet slijedi pranje para. Znam ministra u kantonu koji je tako sebi uzeo par stotina sadnica i fino ih posadio, a ljudi koji se bave tim, koji su poljoprivrednici ne mogu sebi da izganjaju ni jebeni podsticaj, ono što ih slleduje u svakom slučaju.
Pranje nego sta, koriste oni svaku sitnicu za to. A sto da djeli sadnice kad ih moze uzeti sebi.