Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je zato sto mujo, haso i suljo sad rade u sve tri smjene zaredom
Nema srece od Italijanskih investicija.Neka neko konkretno kaze sta su one donijele. Pa Italijanima Nijemci ne daju robu bez "avansne uplate".Oni sebi nemogu pomoci.
To nije tacno.Njemacke,Austrijske,Svicarske,Svedske,Danske,Holandske ...firme medjusobno daju robu i usluge po "NARUDZBI" bez avansa,a Italijanima samo po "avansu" i "akreditivu".Slazem se da je svaka investicija u "realnom sektoru" vazna,ali Italija to ne radi.
Ja i ti se slazemo.Ja sam imao namjeru da kazem da je "ogromna" razlika izmedju Njemackih,Holandskih,Austrijskih,Danskih....investitora u odnosu na Italijanske.Italijanski su u crno zavile mnoge firme i porodice u BIH.Poz...
Je li ovo Dodik i Dodikov mali otvaraju?