Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako to? Zar tamo pare nisu na grani?
Jesu odes 2 mjeseca i odma uzmes novog bmw 5 daju ti onako da mozes na poso ici
meni bi na granici znali dati 100 ojera onako za puta da se nadje.. svabo je to
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lako cu ja za njihove plate i njihov standard ali da vidimo kako cu za nase plate i standard.Nikako.Mislim naravno na realni sektor.Samo sjest i plakat a obzirom da su cijene u Njemackoj iste a mnoge su i nize nego kod nas.
Pa glupane i kod nas se neces najest za 5 eura ako ides po restoranima.Reko bi covjek kod nas u restoranu ima neka dobra hrana ispod 5 eura.
Pa nisu plaće pale, nego valjda kupovna moć Švaba, jer su cijene otišle u nebo.
SDA + Klix = kampanja protiv Njemacke
Plate pale u Njemackoj, zdravoo
Jesu,jesu, vjerojatno ce Nijemci dolaziti kod nas raditi kao i dosad
Zasto u naslovu pisete plate pale? Za kaznu necu vas klikazi mjesec dana. Etmh ezo vam sad :)
haha sve se raspada u Njemackoj, kako da ne
Kod nas iflacija 18 % a vi pišete članke o Njemačkoj
Mislim gosn Sholz da nećete moći ništa bez Rusije Morat ćete se dogovoriti Fino BAM Milanović kaže nije Rusija ni Srbija ni Irak ni Francuska
Ako je tako lose u Njemackoj kao sto pisete u komentarima gdje su ti silni ljudi koji se vracaju iz Njemacke za BiH,jel red svaba ispred Bisanske ambasade svaki dan ili je ipak obratno???
Kako ce se vratiti kad su svi u debelim kreditima i minusima na racunima i pod ugovorom na nekoliko godina za npr stan, mobitel, auto, struju, teretanu itd? Jesi mozda o tome razmisljao!?Mozes li ti uzeti kredit u Bosni i pobjeci u afriku!?
Al si debil u pm,da bi izisao iz stana u Njemackoj je potrebno 3 mjeseca “otkaznog roka” ili da platis taj preostali iznos,isto tako je npr za teretanu,dok struju mozes odjaviti istog dana…Sto se auta tice glupa vam je prica to za kredite,jer da bi dobio kredit za auto moras biti likvidan,znaci zarađivati dovoljno a ako ne vjerujes neka neko u Bosni ko zaraduje 600KM ode u bamku i trazi 50 000€ kredita,dobit ce ga al kad na vrbi rodi grožđe…
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gore se makar zna ko pije ko placa. Mi ovdje placamo porez i razne akcize da politicari mogu uzivati u audi a8 dok ih privatni vozac voza po sastancima. Dodik avion ima bukvalno, al bukvalno. Nas zeza sto smo kao narod glupi.
I gore placas porez i ode sve ukrajincima
Providna kampanja koja pokušava ogaditi Njemačku našem narodu koji ide tamo. Da im je 100x gore, opet je 100x bolje nego što će kod nas ikad biti!
Osamdesetih godina radnik u proizvodnji imao platu 2000 maraka i za 50 plata mogao kupiti stan od 50 m2. Sad radnik ima 2500 eura a stan kosta 250.000 eura, odnosno 100 plata.
Ima vraga 2500 eura u proizvodnji
Ma meni je dobro u njemackoj dole nije ni bilo plate a jos vise radio
Boli me qraz
Ne brinite Rusofili i drugi dusebriznici. Para na gomili, nemoze se potrositi. Nikad bolje!