Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEkad je ENergopetrol imao godišnji promet milijardu njemačkim maraka. Danas u BiH toliki ima INA ! A energometrol prometuje gubitke kojih ima 100 miliona. Fadile, Bakire i Harise, baš ste savjesno upravljali ENergopetrolom nakon što ste ga oteli dioničarima !
Kakve veze Fadil, Bakir i Haris imaju sa EP? Prvi nije ni bio u politici, drugi se probio u stranci treci bio na celu drzave. Odgovorni su Brankovic kao premijer i Heco ministar energetike. Ako se ne varam taj slucaj je jos na sudu.
@drug_lenjin Ahmet Hadžipašić je ovdje bio glavni igrač za INA-u. Kada je preselio na ahiret našli mu 16 miliona KM imovine. A Federaciji BiH ostavio 100 miliona KM duga EP. Dženata je zaradio garant zbog ovoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Hrvati neka prodaju naftu, automobile, nekretnine, a bosnjo haj ti bolan kornisone sadi, isplati se neviđeno.
Bez automobila se moze bez hrane ne moze, u hrani je spas.
@boshniak Najnizi u hijerarhiji je onaj obican seljak sto sadi kornisone i sl. Iznad njega su otkupljivaci, proizvođači, distributeri. E sad od preko 50% Bosnjaka u BiH, ne smiju Bosnjaci dopustiti sebi da budu na najnizem rangu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ovo je praktican primjer nesposobnosti,neznanja,nehtijenja naseg politickog aparata. ili je kredit ili je prodaja firmi koje su svugdje u svijetu rentabilne i prave pare sve to treba po kratkom postupku po metak u celo
Nije ovo primjer nesposobnosti i neznanja već čistog i otvorenog lopovluka.
Dobro je nisu jos vlasnici BiH republike.Puuu sjeme vam se zatrlo balijsko.Jel ista ostalo da niste prodali.
hoće li imati utjecaja na izborne rezultate?
iskopati onog premijera bradatog sto je prodao ep ini i osuditi ga mrtvog
welcome to bosnjakiatan
SAMO HIFA !!!!
DABOGDA MU MOTOR CRKO KO SIPO NA OVIM PUMPAMA☝️ Ina, Jana, Ledo, Dukat, ABC, Studena, Jadro, Zvecevo, Cedevita, Frank itd. Sve uredno slozeno na prodajnim policama trznih centara u BiH, kafica, pumpi, restorana...U Hrvatskoj u Konzumu, kaficu, pumpi, nijedan proizvod iz Bosne i Hercegovine, NIJEDAN, NIJEDAN. Samo sok Vocne kapi iz Srbije cini mi se i to je to. Haram vam bilo ugledni Bosnjaci sto zarad malo ovozemaljskog uzitka moju, nasu djecu osudiste na ekonomski jaram za sva vremena. Haram vam bilo.☝️
Ti si jednim dijelom u pravu. Medjutim, ta nabrojana roba je boljeg kvaliteta. Budi iskren, pa reci da je bolja Krasova cokolada od Vispakove. Ja bih volio da je obrnuto, ali nije. Pocevsi od ambalaze koja ima veliki uticaj na prodaju, pa do kvalitete.
@kiksi10 NECE VAM PROCI KAKO MISLITE☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ZALOSNO👎
Treba tamo prestati sipati...
Veoma je važno privatizirati sve što se može. Osim struje i vode. Time prestaje uticaj političara na ta preduzeća.
Ina, Jana, Ledo, Dukat, ABC, Studena, Jadro, Zvecevo, Cedevita, Frank itd. Sve uredno slozeno na prodajnim policama trznih centara u BiH, kafica, pumpi, restorana...U Hrvatskoj u Konzumu, kaficu, pumpi, nijedan proizvod iz Bosne i Hercegovine, NIJEDAN, NIJEDAN. Samo sok Vocne kapi iz Srbije cini mi se i to je to. Haram vam bilo ugledni Bosnjaci sto zarad malo ovozemaljskog uzitka moju, nasu djecu osudiste na ekonomski jaram za sva vremena. Haram vam bilo.
.....lažeš seljačino ostrašćena.......da znaš doći do hrvatske i obići supermarkete, naročito konzum, mislio bi da si u bingu a ne u centru zagreba.......pola robe iz bh i srbije......
Prve tri rijeci nam govore sve o tvom karakteru, tako da nema potrebe komentirati ostatak, a ako bi vec morao, kazao bih da ni Bingo nije bolji od Konzuma jer im je ponuda skoro ista, recimo Tesanjsku Oazu ( trenutno najbolja kisela i obicna voda u BiH ) nemas u Bingu, ali imas u Konzumu. Mene boli cinjenica da je cak Meggle i sok TO u Konzumu HR sa kodom 385.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divno drzavo prodajte sve!!!
Naspi do vrha
HIFA na aparatima :D
...da je naša, zvala bi se "hina".