Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav ba Eronet, m-Tel za 40% jeftiniji od njih u svakom pogledu. Eronet je zadnja mreža koju bih uzeo i to samo u slučaju da ove sve ostale propadnu, pa bih i tad dobro razmislio da li da uzmem njihovu karticu. Teško zavrtanje ruku!
Eronet daje promocije, popuste i sve pogodnosti koje ni zamisliti ne možeš dok ne potpišeš ugovor o zasnivanju pretplatničkog odnosa (makar ti i na kućna vrata donijeli ugovor da potpišeš) nakon čega slijedi glavobolja i rezanje drugih troškova kućnog budžeta kako bi podmirili obaveze prema njima. Svaka, pa tako i ova, je samo na prvi pogled lijepa i prihvatljiva ponuda. Meni su, primjera radi, 10 MB interneta u romingu (Hrvatska) naplatili 40-tak KM iako sam kao pretplatnik imao uključene sve moguće povlasničke opcije. Za 9 godina korištenja Eroneta ni jedna reklamacija mi nije uvažena. Ako Vam neko za 9 godina pazari skoro 10.000 KM, pa makar kahvu zaslužuje, a kamoli da mu jednu rrklamaciju uvažite. Toliko o Eronetovoj profesionalnosti i brizi o klijentima a mene više neće đavo natjerati na potpisivanje ugovora sa njima. Čim mi istekne postojeći ugovor odoh u BHTelecom.
glupo mi je ono "koristite domace" a ovaj nas BH telekom pokra nas, nece da prilagodi malo cijene, pa dajte ljudi, podstaknite nas da koristimo domace, a ne da sve vise ljudi prelazi na eronet ili divlje mreze.
Radi ove, ja bih se prebacio i na japanski telekom.
Ako ništa imaju širu i bolju ponudu od BH Telekoma....
Meni skupo placat lokalno, a ne roaming
Svi su jako povoljni kad treba pare za nista uzeti.
Onaj osjećaj kad se ponosiš mrežom koju koristiš :P Svakog mjeseca po primitku računa me vode na oživljavanje od silnih sniženja i povoljnosti
Je li i ova djevojka na slici povoljna?