Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tip već napisao o odnos prema domaćem, zanimljivo... inače 1000 se salžem domaće kupoati, doduše ne po svaku cijenu.. i ovi naši znaju "popustiti" kad ih ne stežeš, ai u biti svi imamo koristi... http://tesanj.net/2014/05/17/pijte-i-dalje-jane-cane-zane/
svaka čast za Klas, konačno se pojavio neko ko želi da nešto napravi. Možemo šupljirati o kvaliteti domaćeg branda ali i strani brandovi su se gradili godinama. Mi kao kupci trebamo definisati neki minimum po kojem ćemo kupiti domaći proizvod i kupovati ako postoji i minimalna šansa za to jer ćemo jedino tako pomoći domaći proizvod i cijelokupan razvoj. Normalno treba voditi računa i o tome iz koje firme dolaze pojedini proizvodi jer nema smisla da kupim nešto gdje neki gazda izrabljuje radnike ne daje plaću i ne plaća poreze državi, takav proizvod neću NIKADA da kupim. KLAS, VISPAK i ostale čanice AS Grupe su svijetli primjeri i treba to podržati, BRAVO i samo naprijed.
Vlasnik Klasa je AS iz Tešnja. Priča mi jaran čija djevojka radi u tvornici AS u Tešnju da imaju godišnji odmor sedmicu zimi i sedmicu ljeti, i niko se ne smije žaliti, jer se zna šta slijedi :( Međutim u radničke dosijee se zavedu rješenja na broj dana odmora kojia po zakonu moraju imati, kako bi i inspekcija rada bila zadovoljna.
Druže, dojadio si istim komentarom na svakom članku gdje se pojavlje AS Grupacija. Ako ti se ne sviđa prestani da radiš za istu i da se skrivaš iz "djevojke jarana " koji ti priča kako je tamo negdje u nekoj firmi. Navedi mi jednu privatnu firmu u kojoj je sve po zakonu, ja ti skidam kapu s glave. Ovi su barem korektni po pitanju plaća koje su u dan, plaćenih doprinosa i mnogo čega jos. Pozdrav!
...BRAVO ZA SDP-OVO MASLO...
bravo!
Podrska, treba jos raditi na kvaliteti. Al opet to je samo u nasim glavama. Njihovi proizvodi su dovoljno kvalitetni u odnosu na europske, a definitivno kvalitetniji na ove istocno kineske proizvode. Al eto to je opet do glave i rqzmisljanja. I sretan sam da je klas opet otvorio male prodavnice gdje mozes kupiti kvalitetan proizvod.
Podržimo domaću privredu. Kupujmo domaće!!!
Kupujmo TRTEM! hahahaha
Svaka čast za Klas. Treba podržati domaću proizvodnju, a nikada kupovati hrvatsko i srbijansko uvozno smeće.
Mi ne proizvodimo smeće, naši proizvodi su odlični, imaju sve moguće certifikate za kvalitetu proizvodnje. Problem je u tome što nedostaje nacionalne svijesti i što smo pod uticajem reklama i propagande. Moramo više u promociju i u reklame ulagati i u brendove. Brendiranje naše robe je ključ da narod shvati. Njihove proizvode neće EU, onda ih nama dovlače. Moramo se osvijestiti i kupovati svoje, radi svojih radnih mjesta, jačanja ekonomije i da sebe čuvamo.
Zulfoo, Narod danas kupuje uglavnom sta je jeftinije i ne gleda mnogo odakle je sta...Slobodno je trziste i ako ne mozes da pratis konkurenciju osudjen si za propast djaba ti brendiranje ako time samo jos dodatno povecas cenu u odnosu na konkurente... A to da nedostaje svesti... ovde je ima i previse, samo ne onako kako su neki zamislili da bi se svako u Bosni trebao smatratii Bosnjakom sto je suludo i neostvarivo...