Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U dodikistanu raspad sistema LOL sinoć sam pogledao jedno 10-tak minuta dnevnik na dodikovoj TV,znamo da je otkrivena jedna od najvećih masovnih grobnica u prijedoru, prva tačka dnevnog reda na dnevniku su srpska stradanja,ne kažem da ih nije bilo,onda voditeljica ili komentator dodaju:"tu je poginulo XY civila i vojnika.."i sad ti kontaj šta je tu bilo,koliko kojih,je li to bila ratna zona...itd ,sve virtualno i umotano. naravno,o masovnoj grobnici CIVILA u Prijedoru ni riječi. A ulaganja u dodikistanu su priča za sebe,sve nenki milioni i milijarde,svakako na DTV a sve u kolapsu akumulirani gubitak rafinerije Bosanski brod dostiže pola budžeta manjeg BH blentiteta.
Ništa novo za RTRS, ispiranje mozga im je najveća specijalnost. Ja sam jednom gledao njihov prilog o reakcijama Bošnjaka na onu svadbu gdje se pjevalo: oj Pazaru novi Vukovaru..... Ni u jednoj sekundi priloga nije bilo riječi o tome nego se slučaj izokrenuo na takav način da su predstavnici Bošnjaka u vlasti i IVZ-a prikazani kao ljudi koji pozivaju na mržnju i ekstremizam ccc
Ma Dodik i njegova zloglasna bratija svijesno unistava Bosanske kompanije jer oni ne vole Bosnu ali vole Srbiju i sav novac nazalost tamo zavrsava.
U Ugljeviku ako nekoga pitas "Gdje radis" ispadas budala.. smiju ti se.. "pa zna se... u TE.." :)
"U RiTE Ugljevik je na kraju mjeseca bio zaposlen 1.841 radnik. " Posto sam iz ovog kraja.. jako dobro poznajem Ugljevik i okolinu... Broj zaposlenih radnika u RiTE Ugljevik prelazi 50% punoljetne populacije istoimene opstine.. heheh Nije ni cudo sto su gubitasi... zaposlili i cukundedu... Nasa posla. :)
oooo djesi komsija
Loša i nestručna uprava je jedini razlog što ne posluju u plusu. U RS-u su slabi sa znanjem iz ove branše, ne remontuju dovoljno i opet kažem ne znaju.
ma kupio je Rasid pola od toga samo dok se on usteli to ce da cvjeta ili radi s nekim u talu pa ce i drugu polovicu jeftino kupit
Šta je ovo ... sve živo propada ...