Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Milorade Dodice, nakon unistenog Birca a potom i njegovih sestrinskih firmi, nastavlja se mitomanija nazvana "bolji dio BiH". Osim sto se broj Srba od 2006 do 2014 smanjio za preko 30.000 u bijeloj kugi, mahom izazvanoj Dodikovim ekonomskim uspjesima, sada se nastavlja sahranjivanje firmi koje su svakako otete od Bosnjaka i Hrvata kao sto je Rafinerija Bosanski Brod. Naravno oteto jeste prokleto, a ovaj primjer dokaz je tome. Bitno je da Posavina ekonomski propada, a vec odavno je poznato da je najvece demografsko istanjenje cetnika upravo u Posavini. Posavina je ujedno most izmedju Banja Luke i Beograda i sigurno koridor u slicaju neke nove Oluje koja bi oslobodila Krajinu od Dodika i njegovih.Bosanski brod, Modrica, Bosanski Samac pa i Derventa biljeze ogromnu bijelu kugu mahom medju Srbima.Osim ovoga CEZ u Gackom trazit ce 1,5 milijardi KM odstete, Litvanci ce se naplatiti, a rafinerija reda gubitke, kao i zeljeznice takozvane rs itd. Bravo Mile, sahrani Srbe do kraja.
Balije pa toma ide onda u prilog, samo sto vas zeza malo vo sto nije bosanski Brod.
Bosanski brod je idi*te..i odakle ti rijec "balija" retar*irani stvore? to cetn*ci izmislise posto Bosnjaci nemaju nikakav fasisticki pokret.. :) steta jos jedne firme..ne znam kako uspiju toliko lose poslovati, neko se kvalitetno trudi..
Dodo je šef straha i ministar propasti...a svijet ne može da skuži,da Bošnjake kradu Bošnjaci,Srbe Srbi,Hrvate najveći,kao Hrvati...a svima isti imenalac...kriminalci,koji šišaju ovce,na žalost....a sve je to kriv Teheran,jel tako Dodiče????
Potpisujem :)
ebote država u kojoj propada rafinerija nafte...smiješno
jednistven slucaj da posao sa naftom propada i biljezi gubitke.. mirko s kojotovski GENIJALAC!!!!
Za 9 mjeseci, kol'ki će biti za godinu dana?
Bravo kolega Mile nema boljeg četnik eliminatora od tebe ti to radiš sistematski uništavaš ekonomiju, a čete ko čete nesmiju pisnuti, živio ti nama 100 godina gigante i naravno samo nastavi
"odgođewne porezne obaveze" wut?
Da rafinerija moze poslovati sa gubitkom - to cini mi se samo kod nas ima.
Finansijski inzinjering na djelu.Fingiranje minusa,izvlacenje gotovine u maticnu zemlju a kad obaveze prema drzavi budu vece od imovine onda ce Rusi vratit rafineriju RS-u,naravno opterecenu kreditima i hipotekama!
Pa ovi su gori od GRAS-a
Ovi Miloradovi vide da brod tone, ali neće da skoće u vodu sve dok ne isisaju i zadnju paru. Pozdrav od Ace Vučića - more Vuka!
Nravno da je u gubitku. Niko neće smeće u svom autu.
"čestita"privatizacija,dug pola budzeta manjeg BH blentiteta
Samo je u Bosni moguće da propadaju firme koje se bave poslovima vezanim za naftu .
curi nafta na sve strane
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJEO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBIJANCI = latinski, serf = roblje HRVATINI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = nicja zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Zna Dodo da sa presudom Karadzicu Pe Ce nestaje pa pravi dugove cjeloj BiH.
e moj antane, sve ide na tanje..