Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gubitak veći od kapitala, znači da su ga dokrajčili vrli privrednici, a imajući u vidu najnovije poskupljenje od 100% na ime nekih akciza, političari su već iskopali grobnicu. Fabrika u Mostaru je već rahmetli, a ni FDS neće još dugo.
ima FDS :D
Meni samo nije jasno kako možeš imati gubitak veći od kapitala??? Ko je ovdje lud? A poruka za narod:"Puštmo domaće, ili smo ga popušili!!"
Popusio dug Dodik i njegova stranka.
Duvana?!
Srbima smetaju muslimanska slova H i F. Kod Hrvata su našli slovo K, pa je tako hemija - kemija, hirurg - kirurg, ali nije Hrvatska - Krvatska, dok je kod Srba slovo V, pa je duhan - duvan, kuhar - kuvar itd :)
@Lee pa ti zaista dobro pričaš Bosanski jezik. Da da kahva a ne kafa ili kava. Historija a ne istorija, jer je i u engleskom jeziku history a ne istory. Mi pričamo tako kako pričamo da bi se razlikovali od krmojeda kakav si ti :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nikad cuo za tu fabriku. Kako se zovu cigare koje ovi proizvode???
Colo cigarete su bile njihov brend u Jugoslaviji http://www.cigarety.by/img/SC0000027.jpg HF Hercegovina http://www.cigarety.by/img/SH0000053.jpg Dva brenda imali
Ne znam kako je se to moglo desiti baš u Republici Šumskoj ja mislim da je to neki iz Federacije rekao da moraju zatvoriti tu fabriku,nebih to Dodick nikad uradio svojim građanima RŠ-a. -јебо сам вас овце -Додицк
Znači srbi slabo duvaju,a dobro vuku...
AHAHAHAHAHHAA
Mogu oni naduvati milijardu jarane, kao i mi a to što će pare otići u stranke i familijarne fondove... Tu ga svi popušimo na kraju :D Al' fkt, gubitci u firmi koja se bavi preradom duhana :D To je moguće samo kod nas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kako je javila RTRS zahvaljujući osmogodišnjoj vlasti Milorada Dodika i SNSD-a, Fabrika Duhana u Banjaluci u prvih 6 mjeseci 2014. godine ostvarila je konsolidovanu dobit od 35.000.000 eura. Netačni su vam podaci. SRNA i RTRS imaju tačne podatke. Dodik ih je lično napisao :)
@Grad na Drini, pošto su Bošnjaci glupi, a Srbi pametni, sigurno je da Bošnjaci nisu bivši Srbi, koji su vjeru promijenili. Jer i kad su vjeru promijenili ostali bi pametni. Eto Srbi su pametni pa Fabrika Duhana Banja Luka ima milionske dobiti :)
Pa ako su podaci s Banjalucke berze ,takvi su kakvi su. Sad na tv-u mogu reci sta zele