Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 Zeljeznice u BiH nisu odrzive. U nju su se uvukli lopovi i nekoliko hiljada suvisni radnika. Jedina opcija za buducnost ovog transporta jeste osnovan kompaniju za odrzavanje pruzne mreze u cijeloj BiH, koja naplacuje "putarinu" za koristenje iste. A dvije zeljeznice u stecaj poslat, sadasnje i bivse direktore u zatvor. Sa ovom organizacijom mogu npr. rudnici u BiH i dalje prevozit rudu (sa svojim "vlastitim vagonima i masinama"). A mogla bi se osnovat nova preduzeca koja bi prevozila putnike i robu. To bi dovelo do smanjenja broja zaposljeni u zeljeznici na max. 1000 u cijeloj BiH. Al onda bi bila profitablna grana od koje bi drzava dobijala puno vise novca.
Polako ce ovo prelazit ili u privatne ruke ili na drzavni nivo sto je I cilj.
Dovoljno je reci "bolji dio BiH" hahahahahahahahhahaha neka neka..... evo vidimo sto je bolji dio...
Hoćel SADAKA spasiti željeznice? Deklinacija članova SADAKE u njemačkom jeziku Padež Muški rod Ženski rod Srednji rod N. der SADAKA die SADAKA das SADAKA G. des SADAKA der SADAKA des SADAKA D. dem SADAKA der SADAKA dem SADAKA A. den SADAKA die SADAKA das SADAKA
Godinama se ništa ne ulaže u Željeznice, samo se stranački zapošljavaju novi kadrovi i tako iz godine u godinu rastu dugovi. Ne treba zaboraviti i katastrofalne odluke željeznica FBIH i Vlade iz 2008 godine kada je bačeno 150 miliona KM za kupovinu Talgo nagibnih vozova koji trunu i danas na stanici kao i Končar voza kojim malo ko može da priušti sebi vožnju.
Kakva zeljeznica na Tibetu...oni imaju CC voz za razliku od ovog ! boze sacuvaj..a 21 st.
Sitnica..... naspram 5 000 glasača (sa porodicama) koliko je mile uhljebio da pobjedi na izborima Jadi će biti kad ih bude morao otpuštati