Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi njemu fotelju zamijenio zatvorskom klupom. Po mogućnosti istu kao na golom otoku.
...nije ti ovo srboslavija...idi u Sjevernu Koreju,tamo ti je i dalje rezim kao kod bravara.
Ne samo njemu vec i kompletnoj garnituri koja je na vlasti zadnjih 25god.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Cekaju izbornu godinu, pa da kilometar predstavljaju kao 100...
Prica se da ce Brankovic doci.. Mos mislit onda tek lopovluka.. Po zakonu
JP Autouhljebi svi če te biti uhapšeni i zatvoreni. Svi do jednoga. Čitajte čitajte uhljebi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
On je Šćepin kadar - nije on repa bez korjena. A Šćepko i dalje dobro drži političke dionice pod političkih gazda iz tzv. MZ.
Ma AUTOCESTA je totalno NEISPLATIVA INVESTICIJA !!! JP AUTOCESTE služe za UHLJEBLJAVANJE stranačkih članova, i IZVLAČENJE novaca preko IZVOĐAČA RADOVA !!! Grade se ne povezane DIONICE(Odžak - Svilaj 3 god nije u FUNKCIJI). Na tek izgrađenim dionicama se svakodnevno izvode POPRAVKE i DODATNI radovi...ma sve u svemu KATASTROFIČAN PROJEKAT !!!
Klix Pise protiv autocesta, zanimljivo
razbojnik na kvadrat.
Grade se mostovi za koje nisu izgradjene pristupne dionice. Grade se dionice za koje nisu izgradjeni mostovi i probuseni tuneli. Kilometri ceste su izgradjeni i stotine milijuna maraka su bacene na dionice koje se ne koriste. Da se to malo bolje organiziralo danas bi imali duplo vise kilometara koji se koriste.
pa ovaj je odavno trebao biti smijenjen pa i uhapšen.
I puz I kornjaca su prebrzi za ove. Puz ma koliko bio spot moze za Dan preci 100ak metara. Ovi ne mogu za Dan izgraditi ni 10 metara
Hahahhahahahaha ado se naklepo neviđeno.
Lezihljebovic sta je dotakao propalo..
Nema od te smjene ništa..SBB-ove kadrove štiti HDZ..valjda ih smatraju jedinim legitimnim predstavnicima Bošnjaka, šta li? Ali šalu na stranu, mislim da sad izgradnja koridora Vc ide solidno..teško da se tu šta može ubrzati smjenom direktora.
Pa ovo nema nigdje na svijetu haha da se skupimo raja iz ulice pa napravili bismo makar 5 km autoputa za godinu dana...ovi idioti sa akcizama, kreditima, putarinama i kojekakvim nametima i cudima nisu u stanju ni km ceste vec godinama
A što bi?
Kad je došao na čelo AC nije bio ni jedan ugovor aktivan sad 8 tako da nije adnan tako losh kao sto pričaju
Nista njemu nije izmaklo. Dokle se mogao pružiti, toliko je i jamio.
Kada god pomislimo da ne mogu postaviti goreg direktora,oni nas razuvjere i postave jos veceg nesposobnjakovica. Ovaj Terzic je jedan od najgorih likova na plitickoj sceni od rata na ovamo. Nevjerovatno je kako sporo ide gradnja autoputeva a imaju sve...novac,akcize,kredite i opet ne znaju zavrsiti posao. Sve goli kriminalac na najznacajnijim pozicijama
Ovaj je nrunistiv. Kao korov. Vec 20 godina krade. Kada ce mu oduzeti imovinu i strpati ga u zatvor?
Nikad