Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase pare koje ubirete od poreza ulazete u svoje plate umjesto u razvoj drzave i otvaranje radnih mjesta, a prodajete nasu zemlju i resurse najprljavijim tehnologijama uz svoju proviziju i to nam predstavljate kao razvoj? jbli vas strani investitori vise - ne dolaze oni ovdje sto nas vole, nego da iskoriste nepostojanje zakona i odgovornosti u ovoj neukoj rupcagi, kakva smo postali zahvaljujuci vama sto se ne skidate s vlasti 25 godina!
Nase pare koje ubirete od poreza ulazete u svoje plate umjesto u razvoj drzave i otvaranje radnih mjesta, a prodajete nasu zemlju i resurse najprljavijim tehnologijama uz svoju proviziju i to nam predstavljate kao razvoj? jbli vas strani investitori vise - ne odlatze ovdje sto nas vole, nego da iskoriste nepostojanje zakona i odgovornosti u ovoj neukoj rupcagi, kakva smo spoatli zahvaljujuci ovima sto se ne skidaju s vlasti 25 godina
Dovedu investitora i prodaju mu zemlju ?! Nije to investicija
Ama keks je čudo
Ove iz Bahreina proslijedite u Beograd...Mi svakako seremo po svemu...A ovi iz RSa , draze im Vuckovo govno neg ista bosansko.
I nedajte Kinezima da ulažu, oni su postali prebogati i svoje stare i prljave tehnologije stavljaju u "slabe" države, jer su isplative, a uvijek možeš podmititi lokalnog političara da ne gleda gdje bi trebao gledati.
Trla baba (d)lan, da joj prođe dan..... niski porezi, jeftina infrastruktura, minimum papirologije - eto, sad sam i ja ekonomski stručnjak. Ne treba mi konferencija da znam gdje investitori ulažu: gdje im je jeftinije (niska cijena rada, nekretnina, zemljišta), lakše za poslovati (nema puno papirologije i čekanja), gdje imaju uređenu infrastrukturu (internet, autocesta, aerodrom, 5G....)
Najbolje ukinuti pograničnu službu i carine.