Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za nas je prihvatljivo da se koriste mali posjedi i da se oporave sela a ne ove gigant farme koje napušta i EU. Čak mislim da glede dobrobiti životinja da ovako držanje stoke nije u skladu sa direktivama EU. Zato vratimo se mi našim prirodnim bogatstvima!
Znam da lose duse jedva cekaju da kazu nesto negativno protiv Sarajeva, ali ako se razmisli u Tuzlanskom kantonu vecinom dobro posluju samo firme sa sjedistem van TK kao sto su rudnici u Tuzli i Banovicima, Termoelektrana Tuzla, Farma Spreca (Milkos Sarajevo) i druge. Za ne povjerovati je sta su Vlade Tuzlanskog kantona uradile od desetina giganata.
fala kurcu odose seljaci za što su se rodili
Svaka cast!!!!! Treba nam ovakvih 100 projekata i imali bi 100.000 radnih mjesta u proizvodnji !!!!
Za koliku platu? 350 KM!!! :)) a ovi novi pripravnici dobiju i 50KM toplog!!! Treba takvih radnika, Brko njih najvise voli, ako se dokazu" mozda im produzi ugovore
Aferim