Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve fol Hadzije u ovim turbanima a nije ih sramota ovako zivjeti dok im "braca i sestre" umiru od gladi i cuvaju zivu glavu.Sramota !
Tuđa ruka svraba ne češe. To trebaš znati prijatelju
pa nisu ni bosnjaci bolji,nemamo im pravo nista reci,muslimani smo kao i oni
Žena kod pametnog muškarca traži nedostatke, a kod glupog prednosti. : )
Za ocekivati je da ce nasi predstavnici dostojno reprezentovati svoju zemlju i pokazati svijetu najjaca tehnicka dostignuca koje su rezultat domace pameti.
Seik Al Maktum je pametan covjek,nije zatucani vjernik kao ovi sto ilacu po BiH. Tamo se ne grade dzamije na svakih 100m kao u Sarajevu, biznis je osnov svega razvoja.Nafta utice samo sa 21% u njihovom drustvenom proizvodu.Disciplina je kao kod Svaba,cistoca kao kod Svicaraca.Pomazu oni i Palestinu,jer mnogo palestinaca radi u Dubaiju.Oni znaju za BiH isto onoliko koliko znaju za Banglades ili Eritreju-ni manje ni vise.
dubai 2020
ovo će biti najbolji expo ikad
Oni već znaju šta će raditi 2020, a mi ne znamo ni šta ćemo i kako ćemo u 2014. Eto ti rukovođenja zemljom i planiranja za razvoj. I onda krenu sa prepucavanjem o budžetu, gdje je glavna stavka kako će ove godine sebi isplatiti plate i naravno sve dodatke na koje imajo "pravo" koje se "mora" ispoštovati.
Bio vidio, mozda opet odem, let sa emirates prva klasa...
isto....extra grad ali u decembru......ostali mjeseci gori sve
Pare cine čuda to jer su financijski najstabilniji
Kada imas neizmjerne kolicine novca sve ti je dostupno i niko te ne mrzi ako si drugacije vjere nacije ili boje koze sve dok se rasipas,to je otprilike definicija Dubaia
A je li ova nasa Dubioza iz Dubaija? http://www.youtube.com/watch?v=FVnL4vYHfYo
Hoce li doci Tony Stark :P