Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovim projektom iz oblasti telekomunikacija, Energoinvest d.d. – Sarajevo se, po pitanju sopstvene proizvodnje, isporuke telekomunikacijskih rješenja i isporuke, svrstao u rang velikih svjetskih kompanija kao što su Siemens, Alstom, ABB...“, zaključio je Enes Čengić, Da li je ovdje uopste potreban komentar? Jao cirkusa i Projekta ......sklope nekoliko ormara i odmah se svrstavaju sa Simensom.
Koliko vidim ovo su Alstom-ovi ormari (ili radjeno po njihovoj fransizi), da li TEO radi po njihovoj licenci ili su samo ormari Alstom, a ostatak TEO montaza (elektronika ,itd)?
Cengici I sda upropastila firmu. A vidi ovih sda pulena.
gledaj ovih SDA pulena. Pa pap Mcci jedni pitajte zaposlenikenike EI kako Cengici vode firmu, kad je bila zadnja plata I tako to
nismo ni svjesni koliko je ova vijest bitna. vrijeme ce pokazati sta ovo znaci.
Kaoji je ovo Gigant nekada bio,za vrijeme Komunizma,20 godina,kako ih je SDA preuzela ih nema nigdje.Tuga,zalost!
:DDDDD kakve izjave moze covjek procitati po ovim portalima Boze sacuvaj.Ti mora da si rodjen 2005 pa ne znas da je u BiH bio rat, i da stranke nemaju veze sa tim razdobljem kada je APSOLUTNO SVE propalo. Ako cemo posteno, covjek koji je pokrenuo oporavak Energoinvesta je Erdal Trhulj, a iza Turske veze stoji Bakir, a meni se cini da su oni SDA , al et` da malo lazemo.
@hrmpalier....ako je tako kao sto kazes, predlozi dokaze i neka ih hapse, ja ih ne branim da su mi familija.Samo moras jednu stvar da naucis, ako ti sutra opljackas banku, jesu li za tvoje zlodjelo krivi i tvoja zena, djeca, otac, majka itd, jer pazi i tvoja familija je jedna grupacija (stranka) ljudi kojima si ti okruzen. Vidio sam da branis Suljagica, a ovdje pises da si Bosnjak. Moj jaro da si ti pravi Bosnjak, ne bi gotivio covjeka koji se zalagao za ukidanje vjeronauke Bosnjacima, koji je organizirao javne tribine protiv Bosnjaka, koji je poslije radio stvari da se promovise kao Boosnjak da bi se mogao prodati ljudima kao bosnjacki kandidat. Vidis meni ne smetaju balije kao tebi, meni smetaju Bosnjaci na baterije kao sto ste ti, Suljagic, Radoncic, Zlajo i ostala bagra.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a kada neko ostane bez glave u alziru, onda ce opet muslimani biti krivi ?! bolje vi to prodajte u neku drugu zemlju ! Allah je najveci !