Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ih kako meni nena hekla vunene carape. ko kaze da je neiskoristeno
Experti sa klixa, ne laprdajte... malo ko od vas zna ali ono fakat koliko prepreka ima u ovoj državi da nešto pokreneš...u principu imaš samo prepreke i uglavnom svi odustaju ali ova žena gura i vidi put gdje većina raje ne vidi. Da bi nešto proizveli i da bi to imalo kontinuirani kvalitet treba da se poradi od one ovce što pase na livadi do konja u vladi koji pišu zakone...moraš imati mašine, opremu, testiranje, otkup, preradu, izradu, plasiranje itd itd So, shut THE FUCK UP noobs !
Nije bona 1,5 miliona ovaca, prema zadnjem popisu ovaca ima haman 3,7 miliona i šišaju nas sveke dvije godine...nisi ti u temi mešćini nikako....
hahaha :))
Tkaćemo tepihe od vune i s njima oblagati kuće.Bićemo ko mongolija jurta do jurte.
@pascal može .......
@pascal i kad po noći legneš a ono žohari krckaju u zidu .....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vjerovaćemo vam tek onda kada uzmete vunu, pa nešto ispredete. Tako bi bilo da se pojavite na EXPO 2016 u Antaliji, pa da to tamo promovišete, uz konkretne proizvode sa ručnom izradom od prirodne sirovine.