Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najveća kompanija u državi koju smo svi pravili, danas nas guli kroz povećanje cijena, a dobit je manja nego Rudnapova koji preprodaje istu struju..Rudnap neki dan potpisao ugovor o pravljenju TE Stanari u vrijednosti nekoliko stotina miliona maraka, a EP kapital društva povećava za 500 000 KM..znači mizerija..jel ovo spada u jednu od 6 politika?
Profit 1% prihoda? Pa vise od 500.000 godisnje investira malo jaca cevabdzinica :S
Niko u izvještaju ne kaže da je dobit u posljednje dvije godine (od dolaska SDP-a na vlast) pala sa 73 MILIONA KM na 1 MILION KM !!!!!!!!!! Pitanje Zlatku i poslušnicima: gdje je nestalo 70 Miliona KM dobiti????? Mislim da je i djeci u osnovnoj školi jasno o čemu se ovdje radi. DRŽAVA ZA JEDNOG ČOVJEKA - ZLATKA
aferim!
Haha, lijepo upakovan gubitak od 50 mil. KM. Cestitam press sluzbi
Ovaj uspjeh je ostvarila prije dolaska SDP!!! Sada posluju sa gubitkom!
Sta na ovo imaju reci Harisovi elektro-energetski lopovi sa TV1 ?
Dodo bi to prodao Rusima za fotosešn sa Međedovim i Fujtinom