Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako sve funkcionira kad se zna šta je čije...
preko 90€/mwh, a pogledajte sad na burzi eex cijena ne prelazi 50€. kriminal
Zločinačka tvorevina "hrvatska zajednica herceg-bosna" i dalje živi, ukinute su njene političke institucije, ali ekonomske još uvijek žive (elektroprivreda HZHB, HT Mostar, Eronet, Aluminij Mostar, šahovnice po javnim institucijama...), naravno visokom predstavniku to ništa ne smeta, zato i imamo ovaj paradoks gdje su obje elektroprivrede federalne ali jedna kupuje od druge struju, i opet kažu da su hrvati ugroženi? Sjetimo se samo kako je visoki predstavnik 2000. godine od većinske bošnjačke općine Žepče napravio hrvatsku općinu tako što je protivustavno pripojio hrvatska sela iz općine Maglaj i Zavidovići i uvrstio ih u općinu Žepče.
nisam strucnjak da bih rekao tko radi kako treba a tko ne ali je dobro da se pocelo suradjivati.
EP je napokon pocela raditi kako treba, povlaciti poteze koji ce biti plus, a ne da ima samo gubitke do cega je proslih godina doslo mnogo firmi dok su prethodne vlasti napunile svoje dzepove.
SDA nas je smao u dugove uvalila nadam se da ce uspjeti u necemu dobrom
Pa naravno nakon sto su vratili dugove, napokon se poksavaju nase firme dici na noge
neki dan digli kredit hahah