Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da nikad nisu uradili neku pogresku,ovaj zajam ce se isplatiti sigurno,EP dobro radi i mislim da je to jedina nasa firma koja jos nije ni blizu propadanja vec u usponu.svaka cast.
Hoš da kažeš da je tvoj SDP nastavio dobrim putem koji je utabala Stranka za BiH? Oni su odlično radili? :D
gledaj smetljara,čim su neke ekonomske stvari u pitanju odmah postizu dogovor, a kada su u pitanju bilo kakvi drugi slučajevi tu nema dogovora od 95 :) pocrkajte !
Kad bi svi radili kao EP mi bi bili dobro razvijena drzava.
super .u bosna i hercegovina mogu biti najcitiji gradovi sto vise struje bit ce jeftinija ,vise neka se grijaju na struju..vise za izvoz i vise para..ma struja je broj 1 u bih.svake godine ljudi prelaze na elektricne konvektore ,stiroporom utopljavaju stanove i kuce samo jos da sade zimzeleno drvece i zabrane ugalj u kucama i svima super
Vidi im samo faca i osmjeha na licima te samo kako nasi trljaju ruke ko vele evo nama para...jadan narad Bosne samo dugove ce nam ostaviti kada podviju repove i nestanu iz Bosne
Opet po narodu jadnom sad ce struja poskupiti a uz nju i sve ostalo...
pa komunjare nista drugo i ne znaju nego zaduzivat se...zato su i propali svugdje u svijetu...osim onaj glavonja u s koreji al i on je pri kraju...
ovo je početak kraja elektroprivrede. ako hoćeš nekoga uništiti samo mu daj veću svotu para za koju znaš da ti neće moći vratiti. pare će se potrošiti, kredit se neće moći vraćati i onda se elektroprivreda kupi u bescjenje. ovi iz elektroprivrede što su dobili pare namjestit će par tendera za svoje jatagance i to je to. vuk sit, ovce prividno na broju, ali stada za par godina nema.
Kao što je više puta naglašeno u člancima vezanim za EPBiH, a što naša raja spremno zanemari, vlastita sredstva EPBiH čuva za gradnju termoelektrana jer je puno teže i puno skuplje dobiti kredit za termoelektranu nego za hidroelektranu. Kamate na kredite za TE su od 5% pa naviše, dok su za HE oko 3%. Na period od 20 godina i na kredite za TE koji iznose u milijardama ova razlika u kamati izađe više stotina miliona KM. Tako s obzirom da nema dovoljno vlastitog novca za sve planirane projekte, bolje uzeti neophodni kredit po jeftinoj cijeni za HE a vlastiti koliko je moguće usmjeriti na TE.
Jeste. EP drži stotine miliona vlastitih sredstava na računima za crne dane kad nam zatreba TE. Do tad tiže kredite, opet u stotinama miliona za HE.
. http://www.identitet.ba./ .
Znači,da EP BiH nema novca da pravi hidroelektranu od jadnih 35 miliona....Mreža,skoro sva,je naslijeđena iz prošlosti...za EPBiH,za koju tvrde da je zdrava,35 milijona bi trebala biti sića...šta li se krije iza toga??? Vidjećemo u budućnosti...
''Istakao je da će od odobrenog iznosa za HE "Vranduk" biti utošeno 26 miliona eura, a ostatak za proširenje kapaciteta HE "Una Kostela".'' Racunaj za farbu par milja da 'zafarbaju' rupe na vranduku a rigipsom ce se una kostela prosirit. Ostatak, zna se gdje, bonusi i plate, tu i tamo koja vikendica... Uf, a racuni ce pokriti lopovluke, ko i do sad, pa vi placajte stoko.
Živio SDP i Grabovica legenda!
Gledaj "lubenice" u trenerci a ponekad i u odijelu kako se hinjski smješka i konta :to glupko ti samo viči znači ,znači ..a ja ću šatro antikoruptivne zakone gurat ...pa ćemo shefu na glabare i sa "plijenom " ...pa će nas on fino opet poslat na koji koncert Severine , štrcaćemo se pivom i bit bahati ...pa onda odletit avojonom na ,tekmu repke i sl... a mi ćemo maji ,zduhcima ...prdcima dat pokoje mjesto dežurnih "klikača" s budžeta i eto rahatluka ...vrti se ko na ringišpilu ...sreća ne još dugo ...
hordee zla sa sjevera
Poslije svih kriminalaca koji su prosli tuda,zajam je logican,mora se od necega krenuti.
SVE VAS TREBA ZAJMIT AL TOLJAGAMA MAJKU VAM LOPOVSKU!!!! POKRADETE PA ONDA DIZETE KREDITE DA SATRO IZVUCETE IZ KRIZE!!!!!! SVI CETE VI NADAM SE JEDNOM IZA RESETAKA I NIKO NECE BITI SRETNIJI OD MENE!!!!!!!
Ti se nadas, a nada zadnja umire kako kazu, sto znaci da se mozes nadati jako dugo...Samo de nam objasni ko ce koga staviti iza resetaka tacno? Sumnjam da ce SDA-ovci sami sebe, a tako bi trebalo jer njihovo je i pravosudje i policija, a i visemilionska pljacka svih firmi ove drzave je na njihovim plecima ;)
nicija nije do zore!