Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto priprema teren ovaj gangster za neku "investiciju", u ztvoru bi trebo odavno bit a ne sto lupa gluposti nepismeni lopov...
Traži subvencije za solarnu energiju. I tata bi znao raditi kad bi država subvencionisala, doplati koliko treba.
@munjaa ciji li si ti politron
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj Edheme izgleda da BiH svoju shansu nalazi u "obnovljivim "politicarima poput tebe...Murta ride off Kurta ride on
Unistitelju prirode i nasih rijeka flore i faune zaradi svoje licnog interesa da bih zadovoljio svoju zedz za licnim profitom. Nijsu ti ni sae rijeke BiH-a btne ni flora ni fauna ti si jednooki DEDZAL koji sve unistava sto valja u ovoj drzavi, jer sta je jedna BiH-a bez njenih rijeka prirode biljnog i zivotinjskig svijeta. puti me da tecem ne damo nasu rijeku Neretvicu..
još imam traume od rečenice: gasi svjetlo, Bičakčić piše!
ohh dzes lopove sa tespihom.. jesi sredio zubalo?
Kako liči na BORU DRLJAČU , pljunuti.
Odakle ovog iskopaše...čekam još Muhameda Čengića da gdje izrove pa da se nadam pravnoj državi od ponedjeljka.
E sad one pare sto je pokro hoce da opere kroz neka ulaganja hhahahhahahahaha. Za par mjeseci ce doci nedzad brankovic sa idejama da bosna moze vjetrecanjama proizvoditi struju sa parama od stanova kupljenim po zakonu.
Ti si svoju šansu iskoristio...
BiH svoju šansu može naći ako vas "pristavimo" na pedale i na dinamu proizvedete struje u protuvrijednosti budžetske pare koju ste nemoralno utrošili. Sve po zakonu! Jel moralno? Nije al je u skladu sa zakonom! Ko donosi zakone? Pa ja!
aha, pa ovog Edhema izgleda niko ne voli, ako procita komentare ima bas da se nasekira
Zar je kn jos ziv?
Gledaj flekija jos krmci , nikad dosta u pm..
CIGRE je bila jaka u BiH dok je bio energoinvest. Pitanje je ko je u elektroprivredu uveo siemensove prekdace i postrojenja iako je energoinvest obnovio proizvodnju i cak izvozio u tursku nprimjer iste. Kako je moguce da drzavna kompanija ne kupuje od svoje. Pa zamislite Njemacku EP da kupuje od francuske komapnije a ne od Siemensa. Edhem je minoran za CIGRE
Munafik
Odakle ti i tvoja stranka decenijama pare perete i dzepove punite.Dao dragi bog pa vam to pusto ostalo