Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su kupiti i C. Ronalda za te pare
što nedostaje ovdje je da je prodaja jedino bila ostvarljiva kada je austrijska državna agencija Hama pristala da pruzme rizik na 6.5 Milijardi Eura loših kredita, koji su "pronađeni" na kontima Hypo Alpe Adria. A ja, HaaB je stvorena da bi mogla da finansira "nove države" nastale raspadom Jugoslavije (u prevodu da uzme pare Jugovićima). Vidi: "Tatort Hypo Alpe Adria (Mjesto zločina HAA)" Gebundene Ausgabe – 3. Januar 2011 von Richard Schneidertor HAAB"
Hoce li klix prenjeti izjavu francuske drzavne tuziteljice o napadima u Fr? Posto su sinoc pogresno preveli vijest i dodali dio iz drugog clanka Napad u Dijonu nije teroristicki napad, nema nikakve povezanosti sa Islamskom Drzavom, cak ni na internetu Radi se o tesko psihicki oboljelom covjeku koji jeste uzvikivao "Allahu Ekber" ali cisto iz razloga da se "ohrabri" i "olaksa sebi" posto se radi o religioznoj osobi Napad u Nantu nije teroristicki napad, radi se takodje o psihickom bolesniku koji je vjerovatno ispirisan ovim u Dijonu ali bez ikakve povezanosti U ovom slucaju ne postoji nikakva religijska poveznica jer osoba uopste nije musliman
Glavna drzavna tuziteljica kaze da nije teroristicki napad, nego cin bolesnih ljudi Fazon je sto Klix podmece ono famozno "Allahu Ekber" Novine od kojih su oni preuzeli vijest to uopste nisu napisale, ustvari jesu ali praveci poveznicu sa napadom dan prije u Dijonu
Šemsa Suljaković Sirotinja ljude svađa Rodih se vec dosta godina ima ispod starog ubogog krova sirotom ocu i majci ja bejah teret i briga nova (2x) Refren (2x) Sad ne krivim ni oca ni majku tek sad vidim zivot sta je sirotinja ljude svađa pa im ljubav tad prestaje Slusala sam cesto njihove svađe u uglu sobe tiho plakala i mrzila i oca i majku istinu pravu nisam znala (2x) Refren (2x)
Ma mogli su i onu Bobar kupiti, taman ih se uhljebilo 200tinjak i propadoše ccccc
...uvijek kasno saznam...