Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako treba, investicije koje su uvijek isplative i doprinose rastu BDP male zemlje kao što je BiH !!!
Ajmo furat ljude da smo uradili nešto dobro za državu i podebljat novčanike..
samo naprijed, i Tuzla i Banovići, eto novih radnih mjesta a bogamo i PLATA. Biće bašte punije a bogami i ćevabdžinice :))))))))))))))))
Sta li avaz kaze na ovo, kako li ce ocrniti i ovu pozitivnu vijest?
Šokantno, vlada federacije ulaže u privredu. glasanjem za SBB vam garantujemo da nećemo ni marku uložiti u industriju i rudarstvo, samo ćemo obnoviti ono što smo finansirali da se zapali...wahahahaha...
U Avazu ni čitulja nije pouzdana, a kamoli ono s prvih stranica.
Ne, ne nije pozitivno za strane kapitaliste da država iz vlastitog budžeta financira razvojne projekte, ipak je to previše komunistično, bolje da strani kapital to radi.
Zikrija Krkić iz Trnopolja osumnjičen je da je ubio Muharema Balića (62) i Almira Redžića (48) Klix će objaviti ovu vijest kad ovaj vehabija odleži jedno dvije godine zatvora!
majku vam j*bem sdp-ovsko sda-ovsku!!! mislite da ce tuzlaci, lukavcani, zivinicani, dubravcani...mirno gledati kako gradite ekolosku bombu da bi vi u sarajevu imali vise fotelja i da bi na ovom projektu ukrali nekoliko stotina miliona? NIKSICU I LAGUMDZIJA, KURVE LOPOVSKE, KUNEM SE SVOJIM ZIVOTOM DA OVO NECE TEK TAKO PROCI!!!
Na prvom mjestu je za pohvalu to sto ce se sacuvati mjesta radnika koji su i ovako svakodnevno izlozeni otkazima,neimastini i losem zivotu,a pored toga samo je bitno da ova zemlja konacno krene u bolje sutra,jer je ovo stanje postalo nepodnosljivo
Samo nek je napredak upitanju,to je odmah za pohvalu,da se sacuvaju radna mjesta i da ova zemlja bar malo napreduje.
Dobra vijest prije svega za rudare koji ce ovim sacuvati svoja radna mesta, znamo da je to u danasnje doba najvaznije, a onda i za FBiH jer svaki pozitivan projekat donesi profit.
Sama cinjenica da ce se sacuvati radna mjesta, da ce se stvoriti mogucnost za nova je dovoljna da pokaze koliko bilo vazno dati podrsku za izgradnju ...
ZABETONIRAJTE ME U TERMOELEKTRANI