Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije BiH, dobilo je Sarajevo, ne vraca ni BiH kredit za gradsku magistralu u Zenici!
@gurabijaa bravo htio sam bas da kazem sve se vrti oko sarajeva a svi mi iz ostatka zemlje placamo, a nama nece da naprave magistralbe puteve, sarajevo zasebna drzava
Iz Sarajeva je blize u Skoplje doci, nego u Bihac. Zao mi je zapostavljenih ljudi u Krajini..
Ma ovo je nemoguća država, grad i općine! 30 miliona EUR za cestu tj. 60 miliona KM!
Prvo treba jedan put završiti pa onda razmišljati koji sljedeći da se gradi ccc. Bolje vako 15 dionica započeti i ni jednu dovršiti. Treba popraviti glavu cestu u sarajevu da ne bude ispucana i da sjebemo felge i amortizere..... 😥
Nek hebu mater, samo nek naprave da se malo guzva rastwreti
Gdje su akcize?????
Kao otplata 15 godina??? Mislite izgradnja???
Jes jes dobra
a sta je s ostalih 7
Digli smo kredit da ispunjavamo Fahrine želje.
A haj dobro , trebaju ceste i infrastruktura. Moze li Bevanda pokazati neki strateski dokument kako ce rjesiti CO2 iz groblja auta i kamiona koji ce se voziti tim cestama ? Kako ce se rijesiti problem zagadjenja, za to imamo garant cash love i ne trba nam kredit da zastitimo sami sebe da ne crknemo u smogu i zagadjenosti Bevanda legendo.
Znači odmah da se krene u nabavku jeftinijeg tj. lošijeg materijala za izgradnju. Oprali bi Bogu dušu.
Zavrsetak projekta 2022?? Smisao za humor ne jenjava...
Šta mu ga je prva sta mu ga je deveta ubiše nas A gdje je akciza tako zvana
Hoće li HNS vraćati ovaj dug ??
Dajte humanitarni broj, evo od mene marka
Ako postoji grad parazit u svijetu, grad koji zivi na racun drugih, onda je to definitivno Sarajevo!
@Pridrazici što
Ma ko je ba dobio kredit. Daj ba novinaru, mani se takvih naslova. To su ovi vlastodršci dobili da mogu svojim hobotničarima podjeliti.