Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha, a Britanija zatvorila SVE rudnike uglja, samo glupim Balkancima uvaljuju staru opremu, koji glupsoni :)
U zimskim mjesecima se najbolje vidi da je to resurs budućnosti, e moj Đoko pa pogušismo se ko miševi a ti o nekom resursu budućnosti lol
KOJI SI TI MORON ,GLUPANE JEDAN VB tacnije Engleska gradi novu TE s mnogo vise snage , a ti došao pametovati. Ugalj je jedini sigurni resur BiH od izvora energije.
haha hoće britanci da nas dodatno koloniziraju. Gledaj ovog Fergusona kralja, kaže UGALJ je vrhunski u BiH a ovamo pozivaju da se ugalj uopšte ne koristi jer svi pocrkasmo od toxina i prašine od sagorijevanja. BRAVO kolonizatori.
Hebeš taj resurs kada ćemo zbog njega svi pocrkati - Uništava prirodu i truje zrak - treba ga zakonom zabraniti !!!
Zašto Petra Djokića zovu Pinokio?
neka on nalozi taj ugalj u Hyde parku kraljici
izasli englezi is eu sad ce se nasloniti nama,srbiji,cg,makedoniji i kosovu jbt ce nam majku kroz majku engleske krvopije
Stvarno se nasmija. Pa Europa zabranjuje upotrebu uglja od 2025. Ovi Englezi su stvarno idioti.
Nisu oni, mi smo idioti
Arapi na aparatima,zajebacemo ih sa ovim ugljem pravo...Samo kad se zadime sad kotlovnice po Londonu i Berlinu
Juce u Zenici je preminuo Alija Sirotanovic.....
ja ministra i turca...
Zagadjuj dok moze! Kad se pocu radjati dvoglava dijeca...bice kasno...
RS ima uglja al je problem sto su u pitanju površinski kopovi pa je za iskop dovoljno par radnika i par mašina. U 24% je zakon, hiljade radnika pod brdima čeprka malo po malo i zaradjuje. Mogu tako kopkati još hiljadu godina alahuegber.
@DexterTZ PA dobro nije par, neka je stotinjak al zato u 24% 100.000 Bošnjaka kopa li kopa.
.ebo ekologiju, samo loži.........