Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"PTICE UMIRU PJEVAJUĆI" Prevod na Bosanski: "ČIJU, ČIJU,...TUP!"
Sve je to magla.
boodale, šta su drugo i očekivali... umjesto da se ugleda na kliks, Twitter jučer suspendovao 125.000 naloga zbog promocije terorizma...
Strašno sam pogođen
Ide dokapitalizacija. Profesionalna drustvena mreza, buducnost uopste nije ugrozena.
Twitter je prosviro!
Fejsbuk je i dalje daleko ispred ostalih
Ma kupit ce ga FB ili Google..na zapadu nista novo!
...zovu nekojdan. vele, dragi komi načini akaunta. što reko, velim ja. reče džek, kaže kad si spasio klixa, spašavaj bratedragi inas. jok, reko, velim ja. samo kupujmo domaće. i eto. nafaka. moj ćojs.
Pa kad su se pravili pametni i ukinili retweet count api server u oktobru prosle godine,i od tada su im svi predvidjali pad, gdje ces to ba raditi ?
vjerovatno sam glup pa nikad nisam skontao da bilo ko vidi u twiteru
Facebook,whats app,Google nikad neće propasti