Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heheheh jao ubleha a dezurni sdpovci salve pohvala i cvijeca za niksica i bratiju jao jao
Mislim da je odlicna stvar uradjena vezano za elektroprenos,ocekujem samo najbolje rezultate i da tako nastavimo i dalje praviti dogovore i unapredjivati ovu zemlju.
Ono sto je Niksic uradio za elektroprenos je najbolje moguce rijesenje,suradnja je prvi korak u napretku ove zmelje,,sad znamo da ce u toku 2014 godine ova kompanija dozivjeti veliki napredak.
imam osjecaj da su svi ovi ispod mene sdp-ovci :)))))
Mislim da je uradjen dobar posao vezan za elektroprenos,te da ce se u 2014 godini osjetiti napredak u ovoj kompaniji.Odlicno
Jedino saradnjom mozemo da se pomjerimo sa mrtve tacke ... svadjum, prepirkom i povlacenjem svako na svoju stranu nigdje necemo stici ..
Konačno se neko odlučio pozabaviti ovim pitanjem, odlično!
Saradnja izmedju RS-a i Federacije oko ovako bitnog preduzeca je sjajna mogucnost za napredak.
Nakon tolikih godina se stabilizira poslovnja saradnja izmedju dva entiteta, to je svakako pohvalno.
Naravno da bi pozdravila, sta god da se radi na drzavnom nivou i zajednicki mora biti dobro. Svaka cast na inicijativi SDP-u.