Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi se zaduzite mi ce mo vracat
Po pare u MMF pa sutra opet nacionalizam
ne ne i ne
Zivio MMF sa njima i mozes. Oni Kinezi odma hoce zemlju bi se ismijo Crnoj Gori da im to uradi hahahha
hahahq pa prije 2 dana zukan porucuje da smo stabilni
Jel to opet hoćete da spašavate dodiga i njegov do guše prezaduženi eRS. ?????Da li ste normalni???
potpisi ga jarane,vratit ce penzioneri koji ostanu u BiH
Zato se Fadil Novalić treba skinuti Ne zadužuje se
Nedajte nam više ni feniga.Neće vam niko to vratiti a građani na ćije prirodno bogatstvo BIH računate vam to neće dati jer mi od tih vaših novaca nismo imali nikakve koristi.Sve su pokrali političari i njima najbliža svita.Kad se eventualno dogovore u šta iskreno sumnjam da će ovi etnonacionalno obojeni ikad onda im eventualno za državne projekte dajte i dobro pratite da vas ne prevare.
Mislis da dignete kredit, kakav ba aranzman...levati dignu kredit isfinansiraju sebi plate, a povrcanjem akciza i poreza vracaju kredite.
Bo Li Nas Ku Rac
Za sta novog aranzmana?
spašavanje Dodika bankrota po ko zna koji put. nismo bolje ni zaslužili
Nova vlast stara prica svi su isti i samo su sposobni za krasti i zaduzivati nas a mi kao stoka kao omamljeni sutimo troimo gledamo i placamo nesposobnu vlast plus kredite koji oni sebi dizu
Tako je samo nove kredite pa nam zato MMF kroji kapu.Svaki do sad kredit koii ste digli od MMFa nama ste novi namet uveli e sad poto ste na sve skoro sem na Vazduh uveli poreze akcize na sta ce te nam sad uvesti namet da to vracate a nama sve gore i gore
Ako nam ovaj (Z)LOKAN HELEZ , SOFTIĆ I vječiti savjetnik sjaši HURTIĆ šta dobro ne dogovore i obezbjede da narod lijepo živi na ovim kreditima , e vala neće niko :-)