Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nećemo, jer nas nikad neće primiti u EU. Ne žele.
realno, sta cemo im, svjetski generator problema
Dodjite u Jagomir i imat cete hranu, krevet, i sve osim mira i spavanja
integraciju u eu? kakvu ba integraciju :D
Nema zastitinih mjera, mi smo suvise mali za to. Uplatite subvencije poljoprivrednicima, pritisak na trgovacke lance da se ranije placa domacim dobavljacima i eto...
Da nema uvozne robe, naši seljaci bi kilogram luka prodavali po 8 KM, itd itd.. Ko je sa našim narodom tikve sadio od glavu su mu se odbijale :D
Kada postoji prekomjerni uvoz svaka država ima pravo na uvođenje zaštitnih mjera. Najbolji primjer prekomjernog uvoza (mlijeka, piva, vode,...) za koji imaju konkretni dokazi koji su najviše na štetu države a onda i domaćih proizvođača a za koje niko ništa ne čini. Neki se političari su se prodali za siću i to drže ispod ladice.
Svakako će se EU raspasti dok dođe naš red za pristupanje.
A ZA TO VRIJEME VICITE KAKO JE COVID IZMISLJEN , BIL GEJTS JE KRIV , NEMOJTE NOSITI MASKE - I CEKAJTE DA NEKO IZ VASE PORODICE UMRE , PA DA VAM DODJE IZ DUPETA U GLAVU .
DAKLE , HOCE NAS EVROPA AL KAD PRESTANEMO SRATI .
NEMA CLANSTVA U EVROPU DOK : 1 . NE PREKINEMO NOSIT DOKTORIMA KOKE , JAJA I FLASE RAKIJE 2. NE PREKINEMO ZVAT UJAKE , DAJDZE I AMIDZE DA NESTO URADE-UBRZAJU 3. NE PREKINEMO PAMETOVAT - DA SMO TOLKO PAMETNI BILI BISMO PRVI A NE ZADNJI U SVIJETU
Jarane, mi smo u dezintegracijama, a ne u integracijama....!!
Jarane, mi smo u dezintegracijama, a ne u integracijama....!!
Kakvu ba integraciju? U sta? HAHAHAHA!!!!
Zar stvarno mislite da to treba uraditi? Da nam nasi politicari vode ekonomiju? Dat ce te njima da vode drzavu? Hoce li vam ikad doci iz guzice u glavu?
ne samo da treba zabraniti uvoz mesa nego svih stocnih i poljoprivrednih proizvoda koje mozemo sami proizvesti itd... ali mi nazalost smo zaokuporani time kako bismo mi srbi bili uspjesniji bez bošnjaka i hrvata, mi hrvati bi bili uspjesniji da nas bošnjaci i srbi ne kradu , mi bošnjaci nebi bili siromašni i iskorišteni da nije hrvata i srba i konačno uzrok naše bijede su dakako ona dva druga naroda i naš je spas EU.
Nećemo. Sad kad je BiH u sprskom mini šengenu može ići sve preko Srbije.
Kaka ba integracija? Nit mi hoćemo nit oni
Nikad u EU zahvaljujuci vladi.Mozemo samo u ponor.