Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno kako uvijek kad prestane sezona grijanja plin pojeftini… čudo
Pogresno. Cijena za dobavljace je jeftinija. Cijena u prodaji korisnicima ne pada, vec raste. Eh sada, zasto raste? Pa pogledaj profit energetskih kompanija, javno dostupne informacije i sve ce biti jasno.
Ko god moze samo na cvrsto gorivo pa neka sebi poskupljuju. Drugog rjesenja nema, jer oni nemaju milosti prema obicnom narodu.
U Bosni će past NIKAD
samo nuklearke graditi, to je buducnost..
Nije. Gotova je zima. To je sve.
A TOPLANE će smanjiti grijanje za 5% !!!
Kao ra cemo mi imati neke koristi od toga?Kod nas samo noze biti skuplje i skuplje..kada im zafali para,naci ce oni razlog za poskupljenje
Eto idealne prilike da u BIh poskupe gas
Kako zapad soli pamet obicnom narodu! Ne znam u procentima ali pola minimum gasa se koristi za industriju tokom citave godine, grijanje je najmanje bitno! Kupuju oni gas od Rusije naveliko!
i kod nas ce u junu sniziti cijenu i hbaliti se time,pa opet u sred zime poskupiti
Suuupeeerrr, u juna do augusta cemo placati plin 9KM umjesto 13KM…
a kod nas samo raste od kako Trojka dodje na vlast
Gladna HIFA je monopolisala i podigla cijene peleta u nebo. Za tonu peleta su tražili i 1000 km. Sada su peletari gubitnici jer su ljudi masovno prešli na jeftinije toplotne pumpe.✌️
Prešao narod na klime hebo plin
Dok ga Sarajevske firme tri put na ruke operu, opet ce Bosnjo placati vise.
Sta sad sa akumuliranim peletom pitamo HIFU
Jeste li se napljackali od plina?