Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Cazinu su veoma vrijedni nasi Bosnjaci, bez kompleksa, pozitivni samosvijesni, obrazovani, puni samopouzdanja itd, Sta mislite zasto je to tako????? Nemojte se puno mucit kazat cu vam: u Cazinu nema Srba, Hrvata, a komunista titoista, je u neznatnoj kolicini. Tako je u svakoj vecinski bosnjackoj opcini....
Kao neko ko zivi u Cazinu mogu reci da si napricao hrpu gluposti i lovackih prica... bas kao pravi Bosnjo. Jedino su pogodio da stvarno imaju puno samopouzdanja. Zasto? ne zna se.
Makar nesto pozitivno
Lijepo...ovakvih nam vijesti treba u mnogo vecim kolicinama :)
mislim da ce se s njemackog trziste vratiti nazad svi " kronisoni" :)))
nema turšije bez krajiškog krastavca :)