Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali su dovesti Mirzu Hatića da nam objasni kako pokrenuti reket
Evo gospodine ja sam otvorio 3 firme i zatvorio radi troskova prema drzavi i nemojte mi palamudit kako moze, moze al kad drzava prestane da otima. Sve sam sam radio i investiro sve sto sam zaradio i opet nisam mogao opstat, uz duzno postovanje ne se.rite. Evo ne treba mi ni pocetni kapital ni nista opet cu otvorit firmu i radit sve legalno kao sto sam radio kad drzava promjeni zakon i prestane otimat a do tad lijepi zanat i sve na kes, papa levati.
inspiracija i volja.... gdje je pocetni kapital?
Majmunska stranka samo...ugledajte se na Rizu Ruzu. Nako uspjesne karijere, uclanio se u stranku.
politika ga stvorila, politika če ga i uništit, samo što toga nije svjestan.
Joj sto ne mogu ovih ublehatora
Sve je to meni jasno imam i ja milion i jednu ideju, samo jos da skontam ko ce mi posuditi POCETNI KAPITAL!!! :D :D
ako imaš milion ideja izdvoji jednu da napraviš sebi početni kapital, ako si stručnjak sa milion ideja čudno je kako nemaš neku da zaradiš taj neki novac kojim bi ostvario i te veće ideje
najlakse je uvjeriti sebe da nesto ne mozes i odustati
Istina cista. Sta hocete? Treba raditi A Ne idpijati kafe i pametovati.
Prava ideja u pravi momenat. Dobitna kombinacija ;) Ali ipak sve pada u vodu, ako nemamo pocetni kapital. Pocetni kapital kod nas samo lopine imaju, cast izuzecima.