Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozitivni ljudi, pozitivna priča, i krajnji rezultat mora biti dobar, svaka čast
Svaka čast! Svaka dobra vijest u ovo vrijeme je dobrodošla.
šta je udruga?
Klasika! Pretili konzumenti državne sise osnuju neku organizaciju i sisaju još više poticaja. A još kad ti je ministar poljoprivrede iz vlastite partije, onda nema granica. Samo je važno umotati u neku priču da se to opravda.
Zbog ovakvih clanaka i objava, i zbog ovakve proizvodnje nasa vinska kultura je tu gdje jeste, blago receno ali nasa vina nazaduju kad uporedis i vidis sta svijet i zemlje vina prave, kakva vina, podrume... Regija se probudila ali nasa Hercegovina bas propada i tu su krivi svi a najvise ne kultura o vinu i sto se vinom svako bavi danas.
Vinogradari, a Fanta i Cola im na stolu ! To ti sve kaze.
Mozda neko od ekipe ne pije , mozda je za goste , mozda da se ima. Najgore je nekoristi mozak. Zato smo tu gdje jemo
Ova godina će biti dobra za vino! Za godinu-dvije tražite vina iz 2023.👍
Pa oni sami ne mogu pit to sranje pa razblazuju sa fantom i colom a vi hi reklamirate.
I ovako se mi hvalimo kako pravimo vino i prodajemo ga na crno bez placanja poreza a od drzave uzimamo poticaje Tako je na kraju teksta trebalo pisati Haj živio
Ako želiš nemir i razdor, pusti vino među ljude, stara ali pametna izreka
In vino veritas
Hamo vidi mu glave