Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina zemlja gdje svako moze kako god hoce uci i raditi sta hoce. Bez korone i sa koronom
Dok god cim sletis na qerodrom taksiste odredjuju tarifu prema govornom podrucju nema ovdje T od turizma
ETO HIN ! Sto rece Sabit..
Jedanput dobre vijesti.
steta sto nema javnog doceka. cudo da nisu uveli neke glupe mjere. bih trenutno najslobodnija zemlja u evropi. treba to dodatno promovirati.
Dijaspora majka.
Sad ce omikron tek da skoci, a mi nemamo uslova tolike pacijente da primimo. U BiH ulazi kako ko hoce. Iza nove godine ocekujte pune bolnice. Danas u bingu niko maske ne nosi. Sve sami debili.
Pa ovo i jeste vijest plasirana od agencija da bude kasnije eto "turisti" donijeli omikron soj .
Samo neka dolaze, ni slucajno uvoditi idiotizme od mjera..
Kome je krivo?
Zato je broj stanovnika znatno manji pa ti stanovnici bivši dolaze kao turisti.Sad hoćete reći mi turistički privlačni...Mi smo runje ljudino
...zato u januaru ide totalni lockdown opet...skoro smo na 1000 zarazenih.
Imamo najmanji procenat izbocanih i samim tim mozda najmanje problema u Evropi. Jos jedna dokaz da sa ovim tzv vakcinama nesto nije u redu. A vladajucoj strukturi u ovom slucaju kapa dole zbog neke , dali mudre i aljkave pasivnosti...nebitno. BiH je otvorena, uz mjere tipa svedskog modela, i sto je najvaznije nema vise prijetnji o covidauswajsima i obaveznom genetskom koktelu.
Sugradjani zaustavite na vrijeme ova 3 majmuna koji dovode drzavu na rub rata, nece biti turista i posla i kafana ako pukne rat nego bijeda i glad
Dobro došli dragi ("" ojri"") mogu euri kune i dinari. Sve za (lovu) ljubav.
pametno kakva korona daj lovu