Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijep naziv brenda i neka vam je sa srecom..
bas krasno.bolje da se zove bingo
Svaka cast, želim vam puno uspjeha Ovo je jedna od ljepših vjesti na klixu danas
Iskreno se nadam da zbog toga necemo osjetiti na kvalitetu i cijeni. Obicno proizvodjaci podivljaju cim pocnu negdje izvoziti
Ima u dubaiju dosta nasih proizvoda od pasteta Ovako pa dalje... ko kad sve zivo uvoze osim nafte hah
Preukusni !
Odlicni sokovi, sa prihvatljivom cijenom👌🏼👌🏼 da se razumijemo, nista nije ko pravi domaci, al ako cu vec kupovati bolje ovo nego tetrapak. Ili "100% prirodni" fructal u staklenoj boci koji je 4,5 KM.
Bolje rečeno --- obratno. Više je brend iz dubajia nego iz BiH. Nema snage i pameti u BiH da se ovako nešto pokrene i napravi... sve su osmislili i napravili arapi. Brčaci znaju, Bosnaplod je bio deponija dok Arapi nisu uzeli ovo pod svoje. Samo nek se ne puca.
samo domaće pravljeno. ništa ovo.
KULIN, brend kako nisam za njega do sada cuo?
ovaj sok je stvarno odličan!
Svaka čast. Ovo je jedan od pravih primjera stranih (i to arapskih) investicija u pravu ekonomiju (i proizvodnju) umjesto u nekretnine, ugostiteljske objekte i ostalo.
odlicni prozvodi sa prihvatljivom cijenom!