Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko su dali za obnovu aluminija toliko i trebaju dobit...dakle 0 :)
Tudžman je došao u AL.kombinat kao da je to njegova prćija,poslije toga su brajkovic i kompanija radili sa su htjeli,hvalili se kako je to sve naj naj naj,struju su jupovali od neke hrvatske kompanije koja je tu istu struju kupovala od EP BiH,sve je to u talu bilo, bivši radnici trebaju pokrenuti i tužbu da se vidi na osnovu kojih zakona je hrvatska usla u Aluminij,ta kompanija se mora dovesti u red ili u stečaj,pa novac podijeliti obespravljenim radnicima.
Imaš direktora kompanije koji je bio i direktor prije rata. Umjesto da rasprći firmu on je ponovo pokrenuo kompaniju.Dao bog da sada neko uđe sa param u naše firme i pokrene se proizvodnja.bilo bi nam svima bolje a ne laprdati po netu.
@danko.marin Pazi momak,nazvao si moj komentar"laprdanje",to je za mene uvreda i prvi put JAVNO NA NETU TI JEBEM PORIJEKLO,kontaš
alumini hdz opljackao i sad daj da ga federacija vadi hehehe ja pameti dobre super su
tako i treba! mada poznajući naše korumpirano pravosuđe ovo će ići do Strasbura, a tamo su ja mislim do sad napravili odjeljenje samo za našu jadnu i napaćenu državicu :S
Ratni plijen.