Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Bingo!
Aferim, tako to ide kada imaš u pozadini SDA ;) pa neka neko kaže da SDA ništa ne radi.
I ja zelim da Konzum povale, cuj kupili Merkator a nisu preuzeli dugove,koja je to muljaza ,Merkatr ce se povuci ko Tus i opet nadrlja domaca proizvodnja.Gdje su institucije da to ispitaju dok nije kasno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bravo majstore! Sada preuzmi i Konzum i završi priču!
Ako Bog da, bice i to.
Vi baš ništa ne znate, jelde
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Slazem se-sljedeci korak damalo bolje uredite prodavnice kao sto je LIDL
jeee! hajmo sad kupovat samo u bingu i skinuti konzum sa trona!
Drago je meni cuti i procitati ovakve vijesti, ali misljenja sam da nas nema nigdje dok se nevrate granapi, ducani i male radnje. Niko nista ne proizvodi, samo se trgovinom bavimo i kapital dajemo drugim zemljama. U svakom gradu imate velike trzne centre koji svakodnevno velike kolicine novca izvlace iz tih gradova i prebacuju za Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju itd.
Hazime imamo BINGO
pocinje novo izivljavanje nad radnicima
Čestitam, a ovim sto im nije pravo sto je Mercator prnuo u šišu i što više nemaju gdje liječiti svoje komplekse bih ljubazno poručio: Nabijem vas na spolovilo!
KIKI MUSAMPA sta mislis kakve ce cijene biti kad ne bude konkurencije?
Mercator je na svakom artiklu od 10-50 feninga bio skuplji od Binga. Tako da nam takva konkurencija ne treba. Bingo, Konzum, Robot, Piemonte, Dramar. Fina konkurencija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hvala Bogu dragom, da se i ovo desi. Ne dajte se samo nekom strancu, budite jaka konkurencija Konzumu sa više domaćih i jako kvalitetnih proizvoda po povoljnijim i realnijim cijenama. Mislim da su kupci to već prepoznali, a siguran sam da će ih sve više biti u domaćem lancu nego u okupatorsko-tajkunskom.
SVE ČESTITKE BINGU NEKA VAM JE SRETNO I BERIĆETNO! BRAVO SENADE DŽAMBIĆU!
Sto mu je LIDL dao eurica da skupi 150 objekata i gotovo prelazi sve u LIDL
nek je sa srecom, iako je meni bio i Interex pravo drag.......
Domace je najbolje! :D
Igrom slucaja svratim u hadzice u Bingo uzeo vapace za rostilja i jednu sudzuku.Nikad ama bas ni9kad gore cevape nisam uzeo a o sudzuci da nepricam ziva a fol vakum pakovanje.
Za godinu - dvije dolazi Agrokor i Todorić i kupe sve to , ovako objedinjeno. Onda , kad ne bude konkurencije yebali smo ježa ....
Slazem se 100%. Mala smo mi drzava i malo trziste. Sve je ovo vec proracunato. Ide sve prema jednoj firmi, a to je Agrokor. Nema Bingo tu sta traziti, kad mu covjek ponudi cifru, ovom iz Binga ce oci ispasti.
tesko ce sa Konzumom, ja danas bio u Konzumu, skoro svi proizvodi na akciji... drasticno snizene cijene, sad je Konzum jeftiniji nego Bingo a izbor robe 10 puta veci
a koji to domaci proizvod koji se prodaje u Bingu nemozes naci i u Konzumu?
lazes... svi ti nabrojani proizvodi se nalaze u Konzumu... jedini fol je sto tamo ne razmisljaju fasisticki kao ti pa pored domace robe nude i stranu robu.. izbor je barem 10 puta veci nego u Bingu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
direktor binga kaze kupujte domace,ako odete u prodavnicu binga vidjecete najvise kineskih proizvodam ,zatim nekvalitetnih jeftinih proizvoda iz srbije,gdje tu domace