Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Bingo
već viđeno. potrpat će te radnike po bingu da rade za 350KM, neke druge će otpustiti. prodat će sam plac po višestrukoj cijeni nekome ko će graditi stambene objekte i kraj. vlasnik imovine može raditi što poželi jer je njegovo. dugove će mu ionako otpisati.
@Rorshtock Crkni bijedo, je3em ti pleme.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
svaka cast I masalah....KUPUJMO DOMAĆE
već viđeno. potrpat će te radnike po bingu da rade za 350KM, neke druge će otpustiti. prodat će sam plac po višestrukoj cijeni nekome ko će graditi stambene objekte i kraj. vlasnik imovine može raditi što poželi jer je njegovo. dugove će mu ionako otpisati.
@irfan01 Dečko toliko si pesimističan i loše upućen u ekonomiju da se komotno može zaključiti da si glup. Ako ti je bolja varijanta da je Dita išla dalje na licitaciju i dostigla cijenu od nekih 2,3 miliona i eventualno prekinula proizvodnju bez strateškog partnera kao što je Bingo koji im je doslovno i pokrenuo proizvodnju , poklanjajući im repromaterijal onda si stvarno paglu. Ovo im je siguran opstanak i nastavak proizvodnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nema ovdje nista za "Bravo". Ne treba se radovati tudjoj nesreci jer neko mora raditi za mizernu dnevnicu. Nije to za pohvalu jer "Bingo" je poznat po malim platama i bijednim uslovima. Dobijes ugovor na neodredjeno, a plata mizerna do Allaha dragog. Zalosno. Jos ce ti prodavati pricu kako te hrane...sta bolan, hranite... tjerate u snalazenje ovaj narod napaceni... da zagrizu u kriminalne vode jer nam se djeca ne mogu ostvariti sa sicom, a dobro svi znamo kako se lome lejda kod privatnika.
Kupujmo domace! 💪🏼
ne kupuj ništa domaće. zašto ljudi uvoze pune kamione?
Svi radnici su na*ebali sad kad budu radili za Bingo.
Ima da ga glabaju samo tako. U Bingu nema Allaha, nema Boga, nema Isusa, nema Bajrama ni Bozica .. ima samo profit. A radis za sicu... pravi mali raj :')
@MojaDzoja Nema prekovremenih placenih sati a stalno se radi prekovremeno. Plata 450KM...Ljepota. To ti je domaca kompanija. Bilo koja strana kompanija je nudila daleko bolje uslove, od Interex-a pa nadalje.
Jos samo da dignete plate radnicima. Kad vas domaca raja gura, pogurajte i vi nju. Budite primjer konzumu i slicnima...
niko se nije hljeba najeo od binga .... :)
Treba podrzati sve domace. ja sad izbjegavam kupovati u konzumu. Samo domace!
nemoj izbjegavati, uskoro će rasprodaja kod Konzuma :)
ma pusti to sta zna momak hahahahha nadoci ce on bez germe....
.....
Senade svaka ti cast brate. sretno i u zdravlju da pozivis sto godina. KUPUJMO DOMCE
kupujmo domace!
kad spuste cijene onda ćemo razgovarati o tome.
svaka cast. sretno
Samo 387 !!!
misliš maraka
Znacajna i predpostavljam pozitivna vest za sve zaposlene. Medjutim, nije mi jasna euforija koju je ova vest o daljem ukrupnjavanju kapitala izazvala. Naime, za privredu je mnogo znacajnije otvaranje i podsticanje malih i srednjih preduzeca koja su dinamicna i inovativna.
ne do bog nikome
RESPECT, moj naklon za Bingo