Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naše smrznite i odvozite vani a nama dajte danskih nadrogiranih krava koje mjauču umjesto da muču i od čijih silnih hormona rasu dlake po očnim kapcima.
@seljokIZsarajva ko ti je rekao da su nizozemske krave bolesne ?
@supermrga Neka dilindare. Neka raste. Pa da se i ti možeš pohvalti sa 10 cenata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedini Sarovic nesto radi.
zar eu nije nista naucila od naseg izvoza mesa u tursku?? tj "izvoza"
Kakav izvoz, svi meso uvoze od Poljaka i sl.
logično pitanje, zašto mi izvozimo meso, i istovremeno ga uvozimo. zar se ne može ovdje sve prodati
Bajra im porucuje da se nebrinu za snabdijevanje domaceg trzista sto nemogne onim ukrainskim zamrznutim mesom iz 71god. On ce sopstveno pse lutalice da kolje po cesti za cevapa
Tamam da Bake proslijdi one bolesne junice, sve sto krepa ostavi valja'ce ;)
Cime prestaje potreba da se meso prevozi avionima i tursku,jer ce moci ici kamionima preko EU
Dadneš domaćem stanovništvu investiciju kako bi proizvodilo. Staviš na vlastito tržište i povećaš proizvodnju do te mjere da bi uspio i izvozit. Sve naše je puno bolje i zdravije nego europsko. Potpišeš sporazum za izvoz u EU, ali po mom mišljenju je bolje da ne pristupamo EU, iako preko određenih trgovinsko-proizvođačkh ugovora itekako možemo biti na njihovom tržištu. Bolje je da smo mi njima na određenoj distanci potrebni, nego da smo s njima i da uzmijau naše bogatstvo.
JA SAm EUROPEJAC , DORUCKUJEM ZVEZDA MARGARIN , HAJDU ZDENKU , PODRAVKIN DZEM I POLI SALAMU I CASU MLEKO ZBREGOV a TEK KAD DODJE LIDL , NJAM NJAM.
Ja sam Bosanac doruckujem pitu prisnac rucam teletinu a veceram janjetinu i po koji krompircic. jebote moja vecera ko ferari naspram tvog dorucka
sto se ovi borci za prava zivotinja tj pasa najvise ne bore za prava teladi , jagnjadi itd itd nego
Veganizam je vrhunac morala. Prestanimo ubijati i jesti zivotinje, pogotovo njihovu djecu.
A sta cemo sa ovim sto ga uvozimo za par maraka.
meso iz BiH je dosta zdravije neg iz EU
Mašala mašala... Samo naprijed...