Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TELEKOM je bio i ostao i biće i dalje naš, pa vi udarajte minuse koliko hoćete :))
Sta mislis da ce ti onda biti dodzabe? Varas se jarane mozda ce biti kvalitetnije, ali dosta veca cijena a tako i manje ce biti zastupljeno.
kraf : iz Telwekoma ne idem, :) a ima nas još, mašala :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
DAJEMO VIŠE, UZIMAMO LOPATOM!
Naivčine moje drage zar jos uvijek vjerujete da je BHT "nas"? On prvenstveno pripada SDA a i SDP su uspjeli da se nakace na pipu protekle 4 godine. SDA i interesne grupe i grupice šišaju BHT i naravno pretplatnike. Godinama da. BHT je jedna od poluga korupcije zajedno sa Eronetom, EPBH itd. Jedini lijek je privatizacija. Ove donacije su onako za raju da bi se BHT predstavili kao društveno odgovorna firma...šega. Ono što ekipa izmuze iz BHT je prava lova.
Gdje nadjose ovih 1.800 braco moja mila.
Živim za dan kada će propasti ovaj usr.ani telekom i ona lopovska organizacija zvana EP Bih
Skoro svaki dan sam na klix ,većinom čitam komentare i smijem se našoj gluposti : ; napišite na par tema svoj komentar da dolazite u MO,pa ću vam se javiti da se dogovorimo.(nemogu ostavljati broj mob ovde,to shvaćate :) )
Sve jedno - SDA neće moći da zadrži ministarstvo sporta i kulture!
Jel po SDA liniji išla dodjela? Evo ruke da su sdaovci u tim udruženjima.
Ja ne bi glasala za njih pa kad bi se svi raspali od reda. Koga god pitaš za izbore, svi se čude kako su prošli. Pa ko je onda glasao? Nismo mi nizašta i to smo potvrdili po ko zna koji put
U jesu široke ruke. Pripremite se raja na malo jače račune. ..
Nikad nisam imao koristi od ovakvih donacija, nisam kulturan a ni sportas. Gdje li ce ove pare zavrsiti?