Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je velik korak i za Bihać i Bišćane.Tony Meggle se je dokazao kao veliki čovjek!!!
Evo još jedan razlog zašto je bolje učiti Turski nego ćirilicu :)
Pored ❤ Sulejmana❤ naravno
Ćirilica je pismo kretenu fašistički a ne jezik
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije, odprilike desetak godina, kampanja kupujmo domaće mliječne proizvoe. Naravno ja, kao čistokrvna bosanka navalim svaki dan jogurt za doručak i sve njihovo počnem kupovati mada sam tada svako pakovanje jogurta morala prvo oprati pa otvoriti jer je pakovanje bilo jako prljavo. Trajalo je to jedno vrijeme nakon čega javljaju na vijestima da je direktor sarajevske mljekare pronevjerio velike pare. I nkom ništa. I ja nikada više ne gledam je li to što kupujem bosanskohercegovački proizvod. Kupujem isključivo ono što se meni lično dopadne.
Milkos je dobro mlijeko.
Smijesno mi bas neki dan bilo zena u marketu nece meggle jer nije domace i ubjedjuje nju prodavacica da je bihacko al se ova neda pa neda
Trebali su ga nazvat "Gle'me" možda bi skontala
Neka pomuze kravu pa ce joj biti domace =)
Kakve sad Posušje ima veze. Zar nije Meggle u Bihaću?
Odlicno.
Trebamo se sto vise oslanjati na Tursku, razvijaju se ljudi a nisu teski na saradnji kao ovi sjevernije. Lijepo je procitati ovako nesto, za promjenu.
Betonika stare mi!!!
Trpaj i vozi! Uloži dobijeni novac u POVEĆANJE proizvodnje i kvlitete.
odlicna vijest... :) Kad bosanci nece kupovati kvalitetno domace, hoce pametni turci.. :)
Izvozimo nasoj braci u Turskoj :)
kupujmo od naših gazda Slovenaca
da nam nema turaka propali bi
a sta izvozimo u hrv a sta u srb... volio bih znati
U Hrvatsku i Srbiju uglavnom izvozimo vise nego u Tursku