Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A šta izvozimo? Uglavnom sirovine ili polufabrikate, koje uvezemo u vidu finalnog proizvoda. Izvoze se npr. šume koje su generacije njegovale i čuvale a sada se vrši "gola sječa", niko ništa ne pošumljava, ne osvježava.... Jednom riječju još ŽIVOTARIMO od prirodnog i generacijskog naslijeđa jer politička birokratija u BiH nije sposobna da stvori bilo kakvu novu vrijednost.
Sve mogu shvatiti osim kada neko hoda čaršijom i pije Janu. To je za degeneka. Ali opet, neko je potpisao da se uvozi voda (naglasak na ovo "uvozi voda") u BiH pa samim time znači da postoji i veća budala od one koja je kupila Janu u prodavnici.
Apsolutno se slažem. Razumijem kad neko kupi Nutelu umjesto Vispakovog eurokrema, razlika u kvaliteti je stvarno ogromna. Ali kada kupiš uvoznu vodu, običnu vodu, koja je ista stvar kao i voda sa česme, e onda stvarno mi pada mrak na oči. I još kad kaže ma ova je "bolja"...
@cop21 bolje nek mi samar udari nego janu kad kupi.. stvarno moras biti udaren u glavu da je kupis.. a taj sto je potpisao, potpisao je radi svog dzepa...
Izvezli smo vise have i suplje nego sto smo to uradili u istom periodu prosle godine.