Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ima i za trebinje :)?
pa jeste li polozili kamentemeljac :)??
A koji avion BH erlajnsa ce da leti? Prvi ili onaj drugi?http://www.telegraf.rs/vesti/1132700-posle-20-godina-letovi-za-ameriku-ponovo-iz-srbije-foto
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Spajaju dvije metropole.
120KM povratna, letili bi ste svaki dan 2 puta dnevno ! a ovako, pisi propalo !
a od plata i dnevnica radnika ce pokriti gubitak linije...kako su to sposobni direktori i pomocnici
meni se cini da je skupa karta! moze li se mjescna studentska izvadit!
Pridruži se i ti jednoj od najvećih internet senzacija. Postaji dio države BiH i bori se za svijetsku prevlast nad drugim državama. Erepublik je igra u kojoj ti kao pojedinac možeš biti ratnik, političar ili poduzetnik i zaraditi milione. Bosna i Hercegovina je trenutno okupirana od strane Srbije, i naša vlada je uspjela zauzeti regije Emirata i tako opstati na kartama svijeta. Pridruži se i ti preko ovog linka http://goo.gl/nLBsYS i okušaj se u jednoj od vještina. Ubrzo nakon priključenja javit će Vam se neko od iskusnih igrača da Vam objasni osnove igre. Pridruži se i ti i pomozi našoj državi da se vrati na Balkan i osveti okupatorima!
He jes' mi i linija. Eventualno za ove bogatune s vlasti što su opljačkali narod, jer u Tivtu nemaš šta tražiti ako nemaš para. Ono što tamo valja dođe k'o Budva, ako ne i skuplje.
haha 180KM ???? neko lud? a autobus 50!
Da, Ali Bus ide 15 sati, avion 35 minuta!
AVION 180 KM, a AUTOBUS 50. Nikad u zivotu nisam vidio gluplje poredjenje. To je isto kao kad bi rekao "Audi A8 150 hiljada KM??? A Golf 2 3 hiljade!".
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tuga!
kad u su u Sarajevu unistili BH airlines daj te ga banjalucanima nek prave ljudi posao kad ste nesposobni